Screw my expectations

Att dricka en liter te innan man ska på bio, på filmen man har sett fram emot i ett år är INTE smart. Fast filmen va så otroligt bra så jag tänkte inte på det, men snacka om att jag var kissnödig när vi skulle hem!
Iallafall.. New moon, älskade twilightserie. Så sjukt bra film! Trodde nästan att jag skulle ha liite för höga förväntningar på filmen men den va bättre än vad jag trodde. Grinade x antal gånger, första gången Edward kommer upp på duken och alla i publiken låter "ååååh!!" Vi bara suckade och rullade ögon åt er. Ni som hade gjort pann-band där det står I (hjärta) Edward på.. Och ett sus går igenom salen när Jacob kommer upp halvnaken och nystylad.
Iallafall, jag säger som jag gjorde när jag såg första filmen, otroligt SEVÄRD.  omgomg kan knappt vänta tills juni!!


shake that brownie hair



börjar ett så lekte lite framför kameran..
kommer bli en dryg dag så hoppas jag kan köra lite efter school. papaa??(A)

I can´t control it, its crazyy


hååår, dreads, puss, kärlek, kamera, pärlor, gos. älskling

wash away all the drama


watch out for me

Skulle övningsköra idag (tredje gången jag nånsin suttit bakom ratten) och jag och pappa åkte in till stan för att åka lite vid örsholmen. vi körde lite och det gick förvånansvärt bra.. så efter någon timme så sa han "ja då åker vi hemmåt då" och jag bara vaa? ska jag köra hem? Så jag styrde mot hammarö och ut på leden och upp i femmans växel och oj där åkte jag i 100. Gick väldigt bra och pappsen va stolt över lilla moi. Sen fick jag åka in på trånga parkeringen och parkera. stolt över mig själv iallafall! Kanske har ett körkort om 17 veckor ändå...


hugo.. enda katten som hamnar framför kameran nu för tiden.

this swineflue-hysteria is killing me

Idag, fredag den 13, tog min klass svininfluensavaccin.
Alla gick och oroade sig hela dagen och räknade ner timmarna. Hur farlig kan man tycka att en lite spruta är egentligen.. för det var ju det som var det "farliga", sprutan och INTE själva vaccinet som jag, inte är rädd för, men inte litar på. Om man säger så. Nej jag är fortfarande "oskyddad" från detta vaccin, och det kommer jag väl vara tills jag dör. Kanske i svininfluensa.. vem vet! Och då får jag helt enkelt bara skylla mig själv.
Det är mitt val, jag bestämmer över mig själv. Jag har bestämmt mig och så blev det. Har absolut inte ångrat mig och det tror jag inte att jag gör ens när jag får svininfluensa. Ja ni hör ju, jag är superberedd på den, den kommer smälla till mig i ansiktet när som helst, i can feel it. bara för jag inte tog nån spruta, jag som gillar sprutor.
Oj detta kan fortsätta hur länge som helst, men ville bara säga att ja, om jag dör helt plötsligt, så vet ni varför. Då har jag antagligen fått cancer eller nått. För svininfluensan är överdriven och inte alls så farlig för oss "vanliga" personer som är fullt friska och ett prima immunförsvar. Visst att riskgrupperna kan bli väldigt sjuka, det vet jag. Tillochmed en av mina cousines har hamnat på sjukhuset för sjukan så japp, i know it can be dangeruos! eller jobbig.

Ni får väl säga "haa-haa vad var det jag saaa" när jag ligger och är sjuk, gör det ni. då får jag helt enkelt skylla mig själv.
och ni som har tagit vaccin idag i min kära klass, hoppas ni slipper undan feber och armont och allt vad det är! Annars, passa er för alkoholen ikväll tjejer om ni är febriga!!!
puss hej


damn real cute baby boy



hugo (: söte lille kattebebis!

the twilight saga



köpte biljetterna idag! 16 dagar kvar, yeeho

RSS 2.0