dread nr 2


här är nils, (erik väljer de fina namnen) nils blev mycket bättre än Hans! i like.

min dread Hans

vill ni se den, min första (men inte sista) dread. Hans heter han, töntigt som det är att döpa dreads.
Iallfall, köpte pärlor idag, snyggt va?
andra dreadden är bara halv, jobbar på den ikväll! för nu ska jag ut och möta erik, puss!


Requiem for a dream

Requiem for a dream är en film jag såg förut i skolan. Lärarna hade berättat om den lite innan, och berättade om elever som fick besöka kurator osv efteråt. Vi blev såklart nyfikna på vad det var för film så vi ville se den. Idag fick vi det.
Det började som en vanlig knark-film, de knarkar och lever livet. Jag tänker inte skriva vad den handlar om men den stack iväg väldigt i handligen, allt blev kaos. Amputerade knarkararmväck, psykmorsor, flickvänner som knullar för pengar till knark osv. När filmen var slut förstod jag eric och moa som hade sett filmen passet innan att de inte klarade av att äta. tur att vi åt lunch innan filmen iallafall.. annars hade jag svält nu. Den var iallafall hemsk, men väldigt sevärd! Den var bra men man mår inte bra efteråt, jag blev deppig och nere.. eller det är jag fortfarande. Ett starkt inflytande hade filmen iallafall! Se den om ni pallar, säger jag bara!


dreaaddd


Vi dreadar, det är vad vi gör ikväll

bloggare, ni kan ta er


inte alltid kul att va borta några dagar, även om siffran är lägre än vad den brukar va. palla!

våffeldagen några dagar senare

Idag är det min och eriks egna voffeldag!
jag har nyss vart snäll flickvänn och stått och stekt våfflor till honom, och han åt kan jag lova!

ännu mera glass

godkväll igen haha. lugn kväll hos erik blir, vi ska snart duscha osv, sen äta mera glass.
Vi var på bergvik förut också och gissa vad vi köpte, jo glass ofc. Ska man summera antal cl vi har tryckt i oss de senaste dagarna får man fan problem i hjärnan alltså. Men vi är på god väg att bli feta så det är inga problem än så länge!
Förut iallafall så blev familjen persson plus mig hungriga så vi åkte till nån random pizzeria på haga, (napoleon typ?) och käka lite. inga fel alls! Sen har vi inte gjort ett piss idag, men det är ungefär som vanligt. Vi bara njuter av att göra ingenting, jag och erik. puss and peace, have a nice kväll

bjussar på lite bilder från igår endå!



fett dåligt drag assåå

tjohooohoo.
asså vafan blire vettni, vart hos erik sen typ nåra dagar och fan jag har inte tid att blogga vettni..
Men iallafall, igårkväll blev fett obra alltså, först drog vi till torget för att möta jännö, sen tog vi bussen till krp, men då visade det sig att ingen annan hade dragit dit så vi tog bussen till torget igen. myste på bk en stund och sen tog vi bussen till krp igen när vi träffat folket. fett ovärd fest iallafall, dåligt drag! Så vi tog bussen igen mot torget och alla tog halv ett bussen till älskade hammarö. Jag och erik tog en mysig promenad to him. Där drog vi i oss ännu mer glass!

saknar majsi<3

för mycket glass alltså..

hejsan svejsan!  Idag har jag käkat allt för mycket glass och allt för lite mat så gu va fuller jag kommer va ikväll, höh.
Nejdå, men vi håller på att göra oss i ordning här, jag och erik. vi ska på partay senare..!
 Och idag har vi inte alls gjort mycket, bara kollat på film, gått (åkt buss två hållplatser) och köpt glass och sen inge mer typ.
ni kanske också lägger märke till att mellanslaget funkar, för han har nytt tangentbord. Nånting killar (datanördar) inte kan leva utan!

kan väl säga att jag bjuder på denna !

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor, den va bra! iof så somnade jag ett antal snabba gånger men inte för att filmen var dålig.. var så sjukt trött!
Nu har jag gått till erik, ensam en fredagkväll. han låg och sov. Det gör han nu med, kul.
vad ska vi göra ikväll då? sova antar jag.. Fast jag drar nog på en film eller så, han får sova bäst han vill.



fan så dåligt humör man kan va på..

mina nya glajjsisar

Här är mina nya glajjer föresten!


och ja, håret växer som ogräs..

min dag, streesss

Hej på er! guud vad jag är stressad nu hörrni. men ska kladda ner ett snabbt inlägg innan jag drar iväg.
Vaknade iallafall med snutten, otroligt mysigt. bara det att jag fick åka till skolan själv eftersom han hade ont i huvet, inte kul! fast det hade jag med men det hindrar inte mig, även om jag skulle vilja ligga kvar där med honom.. var ju tvungen att lämna in min svenskauppgift ju!
sen rullade skolan på väldigt sakta, efter det så träffade jag Linnéa och Shanelle i stan, de åker ju tyvärr på måndag, kommer sakna er fett mycket alltså! och jag hoppas ni har många fina skor med er hem till mig hihihi.
Sen åkte jag på träning, var ensam tränare märkte jag efter ett tag. suck sa jag då men bet ihop och en mycket lekfull träning fick jag till! Nu är jag hemma, har nyss tryckt i mig mat och ska snart med bussen. Ska på bio ikväll! Lisa och jag ska nog se män som hatar kvinnor, men vi får se när vi kommer in. Efter det åker jag till erik och äter vofflor, hörs då men hans tangeltbord funkar inte så det är inte kul att blogga alltså! haha. puss ha en bra fredagskväll!


hoppas den är så bra som jag tror den är.

härhamnadejag

jaghamnadevissthoserikendå.
ochhansmellanslagfunkarinte...
meniallafall,hörsimorn!pussen

krångel på blogg.se eller i huvet?

Jag vet inte om det är blogg.se som krånglar eller om det är jag som är virrig, skrev iallafall ett inlägg förut i skolan, har det kommit ut tro?
Iallafall, skit samma!
Nu är jag hemma, äntligen. har bara längtat hem hela dagen, ända sen jag åkte imorse. jag är inte pepp alltså,
man tror att det ska vara varmt ute men det är iskallt verkligen. jag har sån otrolig huvudvärk så jag bara vill sova, men jag är sjukt lättad över att det inte är något jag behöver plugga nu innan helgen! matteprovet är ju klart, men fick reda på att vi snart ska ha meku-prov.. suck! det som är så sjukt svårt. hatar det.

nu ska jag iallafall fixa massor, sova lite och kanske åka till erik senare. Vet fan inte om jag pallar det seriöst, men får se! hörs sen ska sleepa. puss

mitt svenska-arbete är äntligen klart! som jag har jobbat och fan va nöjd jag är.

matteprovet, check!

Matteprovet gick väl.. eller jag har ingen aning. varken dåligt eller bra.
Och nu börjar jag inte förrän 20 över ett så jag ska snart in till stan och möta jennsan..
Jag får inte ut mitt arbete heller som ska in imorgon, lite stressad. skulle ju va inne förra veckan egentligen men då hann jag inte.. Men satt hela kvällen igår så nu är det klart och det blev fan bra alltså! 

Nu ska jag hitta på nått att göra, hihi pussen


peace, 

Louise erkänner!

okej jag kan slänga in en sånhär nu, det var längesän! och jag har också ett ganska bra erkännande.
Hemma här hos mamma så har vi en besticklåda (ovanligt, i know!) där det finns två olika sorter knivar och gaflar i samma "låda".  Det konstiga är att jag verkligen inte kan äta med ena sortens bestick.. det går liksom inte.
Om alla i den andra sorten ("min sort") är i diskmaskinen eller lortiga så äter jag antingen med händerna eller så får jag ställa mig och diska. Så är det bara, det går inte. töntigt kanske, mjo. Aja, det erkänner jag idag!


matteprov

fan det slog mig nu,
jag har fan matteprov imorgon.
i skrivsalen, hjälp.
sånna prov skrämmer mig alltid,
de känns så himla seriösa.
eller så är det jag som tar allt så oseriöst i skolan?
vem vet, iallafall så borde jag plugga,
men jag har aldrig pluggat till ett matteprov och jag vet inte hur man gör så jag skippar det.
fan ,lycka till mig.
08:45 är det, orkar man det?
men jaa louise klart du gör, ååh.

popcirkus svt2, nu!!

nu ni, nu är jag uppgosad i soffan med chips, guacamole, negerbollar och datorn! för jag hoppas ni inte missar popcirkus nu halv 8? Har aldrig sett programmet, men självklart att jag ska se nu när hanna har dragit iväg dit bara för att se sin älskade bror. Närmare bestämmt håkan hellström. Så sätt på tvåan, ser ni en liten brutta med världens största leende på läpparna under sjömansmössan så är det hanna! have fun, girl!



snackset och min nya tshirt som jag köpte nåndag denna vecka, tillägnad älskade elin! PEACE!


nya glajjor och massa tjat

vilken sjukt bra dag! ni fattar inte vad glad jag har varit hela dagen. Iallafall efter skolan.
Det började med skolan, solen sken och jag hade shk-prov. skrev provet och gick ungefär. vet inte alls hur det gick, det visar sig!
sen åkte jag och jenny och köpte cigg, sen kom vi på att det var pannkakor i skolan så vi åkte tillbaka och åt. sen hade vi asbråttom till bussen hem så när vi kom till torget så stod bussen där, och vi bara kuutade!
Jag hade högklackat men jenny va pigg på att springa. så hon sprang efter bussen ända till donken medans jag var på andra sidan stan, typ. Hon han endå inte med bussen så vi möttes igen. sen åkte vi hem, jag kom hem och bloggade, sen tog jag ju bussen in igen.
Solen sken som bara dännn och jag blev så pigg så. träffade erik i stan och allt var frid och fröjd. sen träffade jag ida och gav henne ciggen jag köpte åt henne och sen gick jag och erik på stan en stund.
Jag köpte nya solglasögon och sen fick jag höra att jag köper massa saker hela tiden blablablaa. jag köper ju inte mycket..eller. inte så.
sen iallafall så orkade vi inte va i stan så vi åkte till honom, där såklart glömde jag mina solglasögon! så nu är jag utan. och TYVÄRR så var det sånna glajjor erik skulle kunna ha så jag kommer sjävklart inte få tillbaka dom. yay!

kan ju inte fota dom eftersom de ligger hos erik och myser nu..

hej och hejdå

är hemma nu, men ska till stan igen nu.. träffa bebben.
Men vi hörs sen när jag kommer hem, igen. pussen

fint väder förövrigt!! ska nog köpa nya glajjor faktiskt

fan va jag är bra

duktigt louise, fan jag är nästan stolt över mig själv.
Idag har jag gjort allt det där som jag skrev, förutom ipoden, eller den är typ beställd..

plugget gick sådär, jag kom en bit på vägen iallafall, får se hur långt det nu va imorn på provet. yay!

den som har lust och tid att lära mig allt om Ideologier inatt kan väl slå en pling till mig! för jag behöver det.
Men alltså, nu måste jag faktiskt duscha och i säng faktiskt, provdagar ska man inte va trött på alltså, ig direkt det..
kan förresten bjuda på lite bilder från i fredags..


smart louise

fan va osmart jag är.. nu har jag nyss fixat och målat mina naglar men kom precis på att jag ska göra negerbollar..
då får jag vänta en stund, kan åka ner till kommunen så länge kanske, måste lämna ett viktigpetter-brev. hihi.

nu är de bara helsvarta, och helnaturliga!! :D

to do - list

Tjo på er! hemma nu efter en ganska coosy dag, haft Rörlig bild hela dagen. Förmiddagen spelade min grupp in en film skitsnabbt, sen fick vi långrast och lunch så då kom älskling som redan hade slutat. Våran film var förövrigt bäst.
När jag började igen så somnade jag, var så sjukt trött. sen så när vi slutade så träffade jag ereyk igen och sen åkte jag hem. Nu är jag hemma, har lite saker att göra:
¤ Köpa en ipod
¤ Åka till kommunhuset
¤ baka negerbollar
¤ PLUGGA!
¤ Fixa mina naglar.. (nagelförlängningen borta, nu jävlar ska det sluta bitas)


Såhär såg jag ut idag i denna vårsol!!
gråa jeans, eriks tshirt, skinnjacka, peacesjalen och vintageväskan!

bloglovin

hahaa! (det låter nog roligare när jag säger det högt än när man läser det..)
Iallafall! vet ni vad jag såg nu? jag har faktiskt, faktiskt 4 prenumeranter på bloglovin, det var ju lite kul! haha.
Yippiekayyay motherfucker
Följ min blogg med bloglovin right here!


nej fan jag har ju inte börjat..

nej jag har inte tagit tag i pluggeriet än.. men jag ska göra det nu tänkte jag. Jag tar med datorn ner i sängen med lite vindruvor och kör, stänger av msn och allt sånt för nu fan! hejdå vi hörs säkert sen för jag kommer bara
"äääh jag orkar inte plugga jag bloggar istället."



dessa två har jag köpt också, ska börja så fort jag har tid osv. fast män som hatar kvinnor ska jag läsa efter jag sett filmen, precis som jag gjorde med twilight och hur kär är jag inte i den?!
puss

ingenting blev som jag hade tänkt

Jag hade en plan. för dagen. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
När jag stod på 3an på väg till stan för att sen träffa ida och ta halv 3 bussen hem så smsade jag erik..
"När slutar du?"
"är redan på bussen på väg till stan"
"Jag med!"
"Vi kanske är på samma buss.."
"3:an?"
"Ja"
så sen gick vi av. samma buss. ganska coolt endå. Så han fick följa med till apoteket en snabbis. Jag va tvungen att hämta piller så jag kan utfodra min kropp med hormoner. härligt va?
Sen så träffade vi på alla möjliga personer, och sen vipps så fick jag honom att missa hans buss.. så då tvingade han mig att vänta på nästa som gick efter en timme och jag skulle följa med han hem. men jag var ju tvungen att plugga
(tre prov denna vecka) men då skulle han gladeligen hjälpa mig med det. så vi väntade på bussen, coffa kom och gjorde oss sällskap, han skulle också med till erik sen. Så vi tog bussen vi tre, och när vi gick av, vet ni vad min älskade pojkvänn gjorde då? han fick värsta rycket. Han tog sig fart och bara buttade in mig i ett järnstaket. jag åkte in med ryggen före. tror ni det gjorde ont? för det gjorde det! fan ta dig älskling ibland asså.
Sen när coffa åkte hem en halvtimme senare så skulle erik hjälpa mig att plugga. Han läste högt ur min samhällskunskapsbok. Jag somnade. Han blev sur. Jag gick och la mig och somnade igen. Missade min buss. Robin och Mikael kom. jag sov. sen fick jag nog och gick in mot torget och missade nästan min buss. Nu sitter jag hemma och ser verkligen fram emot min plugg-kväll. puss!


Veckans bästa / sämsta!

woops jag glömde, jag börjar bli riktigt dåligt med bloggeriet nu för tiden.. ajja!
veckans bästa / sämsta skulle ha kommit upp igår, men det kommer nu!

Veckans bästa: I början av veckan (och helgen innan) bodde jag med älsk i lägenheten bara han och jag, och det var väldigt mysigt. Vi hade också väldigt roligt..

Veckans sämsta: Att helgen inte blev riktigt som den skulle och min fruktansvärda mensverk som kom igår..

tusentals vuxenpoäng till oss

Alltså, nu fan ska ni få höra!!!
Idag har jag och erik varit väldigt vuxna av oss. Det började med en mysig korsordsmorgon i soffan, sen gick vi ner och handlade lite mat, sen stannade vi utanför fastighetsblabla i skoghall och kollade på lägenheter.. fantasin rullade väl lite väl långt bort men, man kanske kommer dit nån gång i livet! Sen promenerade vi hemmåt och tog gladeliten fram alfapet-spelet! Erik ägde sönder oss alla med hans charm och braiga ord, men men!

Nu ska vi gå och drömma oss bort lite mera... kanske ta och sälja aktier eller nått sånt!

pussen, ciaoo

stan

Now I am home.
det blev att jag åkte in til stan med pappa och hans tjej förut, jag gick på stan en stund och de gick på stan en stund.
Jag åkte i mysbyxor för de kom lite snabbare än vad jag hade förväntat mig så mina tights hade inte hunnit torka. Så när jag kom till stan var jag tvungen att gå och köpa ett par nya tights, och sen blev det en t-shirt också. Kan nog visa imorgon!
Sen väntade vi på att erik skulle sluta och sen åkte vi och handlade och nu sitter jag här och väntar på den efterlängtade lördags-maten.
Ikväll vettefan vad det blir alltså, jag är ju bjuden på tvådagarspartayet idag också, men inte min pöjk tyvärr så jag vettefan vad vi hittar på! det visar sig. ciaoo

peace

spritmarinad, yummie

fan fan fan FAAAAN!
Fan som sagt.
vet ni?
jag skulle gladeligen tömma min nya väska som jag fick igår och som jag hade igårkväll med mig på festen. Jag började plocka ur min pojkvänns öl och märkte att dom va helt blöta. Jag grävde lite och fick upp min festkamera (den lilla svarta) och märkte att kamerafodralet var helt marinerat av något flytande. jag luktade.. kiss. nej jag skojade. SPRIT.
Jag gick längre ner i väskan och allt, verkligen ALLT var blött. Och tills jag kom till min älskade (föredetta älskade) spritflaska så hade jag redan förstått att det var den busen som hade läckt. Och klart jag hade rätt, dum och full som jag var igår så stängde jag inte flaskan ordentligt när jag la ner den i väskan. Det resulterade i inte så gladeligen att allt mitt innehåll i väskan hade blivit smaskigt marinerat av min sprit. Det var kameran som fick den största smällen, synd nog. men aja, festkameran kanske ska lukta sprit och nästan inte funka? vad vet jag. Sen var det allt det andra också men jag tror jag räddade det mesta.
syndast av allt var väl att spriten är insugen i väskan och allt innehåll nu, den jag skulle haft ikväll.
för ikväll är det dags igen hörrni, vi har ju tvådagarsfest nu i helgen! yiihaoow. men jag får va nykter, eller suga på min väska hela kvällen.


här hänger min nya väska (en av dom, jag fick tre) på tork, den luktar SPRIT!

ciao bella!

Nu draooor vi, fett taggade nu vettni!! ciaoo

man kan inget annat än älska honom

träningen blev coowl, alla pojkar bara älskade min lille pojkvänn med bigbig tishan, men så kan det va. Alla älskar ju honom. typ.
speciellt jag och coffa, när vi myste vi tre hemma hos erik tidigare idag, riktigt mys pojkar! det gör vi om ikväll hihihihi.

Nu mååste jag verkligen skynda mig, ska duscha och fixa massor innan partayyyyyet, pussen


tjauu

en lektion under min sköna "sovmorgon",
en lektion
och två inställda..
Sitter nu @ my boyfriend and soon is coffish här också.


coowl

feting taggad nu!

tror ni jag är peppad eller?!?!
för nu är det såhär att imorgon är det fredag och då ni!
Då går stapeln av tvådagarsfesten hellyeah!
Efter skolan imorn åker jag på träning, tar med min älskling och sen åker vi hem till mig.
Gör oss i ordning och sen börjar festandet! Men vi hörs imorn nångång på kvällah!
fet kyss

me and my emokid

Im still at this emooboy,
We are softing,
soon is it smala sussie som gäller.
Mikael and Robin came förut and they softade with us to,
but they are not really så coola as we are,
me and the emokid.
We hade also fixat a little chokolaadaballs aka niggaballs,
that was goooooooood.
yell yeah by for the moment,

mjölisshhh


vassego :)

sitter (ok ligger) in ereyks sooofa now, really söft you know, !

hey ho, let´s go

Nu drar jag till denna mannen, flyr hammarö och bor hos han ett tag.. till fredag. hihi

bilder!

jag tänkte faktiskt bjuda på lite bilder!
både från i fredagens partay och lördagens partay!

Fredag!


Och lördag!:




sådärja, det var nog de flesta iallafall.. Fett roliga kvällar, tack folket

fan vad jag inte kan bestämma miggg

mina naglar bara ramlar av.. eller det är jag som pillar av dom. fan också. idag har jag tagit av 4 naglar, snacka om snyggt! funderar på att sätta på nya eller ta av alla..? jag vettefan.
Nu ska jag iallafall duscha osv, bestämmer mig (kanske) sen, pussen!


Idag fyller bloggen ett år!

Jaaa må han leva, Jaaa må han leva, JAAAA må han leva uti hundrade åår.
ja Visst ska han leeva ja visst ska han leeva ja visst ska han leva uti hundraade åååår!
Ett fyrfaldigt leve för min blogg som fyller 1 år idag, hurra hurra hurra hurraaa!

barampbambambambaaaaaaah!


Idag fyller alltså min blogg ett år. Spännande!
Vad gör man då? jo då sjunger man! sen vet jag inte om det är nått speciellt.
Man kan ju inte baka en tårta till en blogg liksom!
men hurra iallafall, GRATTIS BNAF-BLOGGEN!!!


Veckans bästa / sämsta!

Veckans bästa: Kan ju verkligen inte vara svårt att lista ut.. min födelsedag såklart! Som ägde rum i fredags. Sen var ju helgens festerier inte alls mycket längre ner på bästa-listan!



Veckans sämsta: Att jag inte kunde bjuda in alla som jag ville ha hos mig i lördags. då hade det varit proppat och lägenheten skulle nog inte stå kvar.. man kan inte bjuda alla helt enkelt! förlåt till er som inte kom in som jag ville ha där egentligen, ni kommer in nästa gång om ni ser till att vara bjudna ordentligt! :)

(bilder från i lördags kommer förhoppningsvis imorn!)

shit va jag glömde

nemen gud! vet ni vad jag kom på nu.. jag har inte skrivit någon Louise Rekomenderar eller Veckans bästa / sämsta..
det har inte ens kommit upp i hjärnan under helgen och det är ju faktiskt tisdag! fast det har varit mycket, födelsedagshelg och sen vart med erik. Men för er som saknade det, förlåt! Ni får en veckans bästa/sämsta snart iallafall, om förra veckan.

Jag pratar för övrigt med erik nu, han blir visst hemma endå så jag träffar han imorn. Allt är nu bra igen, yihoo!

yo duuudes!

im a real coach with a wisslepipe!

sådär då var träningen avklarad.. helt ok!
fick en visselpipa av mastertränaren för
jag aldrig går och köper mig en egen..
haha! menmen tack så mööe emil.
Jag funderar starkt på att ta och plugga lite svenska,
har 40 minuter på mig,
sen börjar något ni absolut inte ska missa,
desperate housewives!
Jag ska nog ta och passa på att inviga mitt nya databord framför tvn sen!
men det blir efter pluggeriet för annars fastnar jag..

efter det vill jag verkligen åka till erik och spendera natten,
men han slutar jobbet vid 9 och ska upp tidigt, 
och jag börjar sent.
det går inte ihop för det brukar aldrig bli bra.
Jag får väl helt enkelt vänta till på måndag...
Jag har ett passande ord för det,
även om det är übermoget,
bajs!

träffar inte älskling på 5 dagar..

hej på er !
jag har nyss vart ute och följt erik till bussen.. han skulle jobba och jag måste hem till mamma och sen på träning.
han ska bort och kommer hem på söndag, söndag liksom. 5 dagar. holy makaroni! nej men aa det är ju tråkigt faktiskt..
IAllafall, träffade sonnyponny på väg hem igen, blev lite tjatter såklart. han tyckte jag va värre än kappahl, snyfft.
För alla som vet vem kappahl är så fattar ni nog.
Nu ska jag bara städa undan lite här och dra, pappa kommer hem snart.
Två lediga dagar har iallafall varit sjukt mysigt med älskling här, plus hela helgen. Skulle nog kanske palla bo med han ändå ;) haha


jag älskar dig

hämtar skorna imorgon


skorna va slut i min storlek så de får skicka efter om det finns på nått annat ställe..
då får jag hämta dom imorgon eller nått.
Ikväll kör vi på myskväll, jag och erik. bloggar antagligen inte något mer.
Men ha en bra måndag, och imorn är jag ledig woooh!

äsh jag ångrade mig

eller vafan... jag åker till stan nu.
såg att mina nya skor har gått sönder så ska försöka byta dom, sen får vi se.
Jag fick ju också presentkort på hm av min älskling så jag kanske ska in där och shoppa litegrann,
sen blir det nog, om jag hinner, lite mer shopping. annars blir det till veckan!
puss och hej leverpastej


mina älsklingar trasiga.. eller ena iallafall. jag ska ha nya!

beslutsångesten kan ta sig

nej vi blev fan inte packade igår, vi blev bara trötta.
Nu har mannen gått till skolan och jag vet inte vad jag ska göra..
Jag har typ tre val,
antigen går jag till skolan (mattelektion 50 minuter)
är hemma och tvättar
eller
åker och shoppar.
funderar på om jag skulle kunna göra alla tre idag men det går fan inte!
Jag ska också till mamma men det tar jag senare idag tror jag.
okej nu bestämde jag mig! Jag tvättar, så att det blir klart. sen så åker jag och shoppar en stund tills erik slutar så åker vi hem tillsammans. Då kan vi åka direkt till mamma och sen gå hem bara! åh va smart jag va där. puss på två lediga dagar framför mig!

detta var då min födelsedagspresent från Ida och Isabella, jag lovade innan att jag skulle ha dom hela kvällen, så det fick jag ha! mer eller mindre.


jävla dretonge

fyfan va vi blir packade på allt vin, ojojoj!
och erik är olydig, jävla dretonge.
vi har också världens skratt-ryck ibland, ganska kul om man frågar mig.
snart ska han väl i säng också, skolan imorn för pojken. inte för mig, jag ska shoppa! wihuu


minst 50 vuxenpoäng till mig

Jag har nyss vart och handlat med erik, mat för några dagar.. nudlar alltså. Och massa gött till ikväll.
Sen gick jag in i tvättstugan och bokade en tid tills imorgon, då jag ska tvätta mattorna och sängkläder.
Sen lagade jag mat, och sen åt vi! tadaaaa

Kvällen blir bara soft för nu har vi shoppat godis & chips & vi har hur mycket vin som helst! haha

partaystädning

godmorgon hörrni, jag och erik är väldigt lata idag, vi orkar liksom inte städa efter partayet igår..
Det är popcorn överallt på golvet, man kan liksom inte gå utan att det knastrar till under fötterna. Härligt kan man tycka, men inte om man ska bo här. Erik bor här nu, till på tisdag eller onsdag med mig. ensamma såklart, mysigt värre. Om jag nu klarar av att bo med den mannen så att säga.
vi ska också gå och handla sen, vuxenpoäng till oss!

men nu ska vi nog faktiskt ta och städa, vänta ska visa hur det ser ut at my place..

en liten dikt

erik är här,
mikael och robin är också här.
grabbarna.
Jag är ensam flicka.
vet ni hur det känns? vart är maja och elin liksom.
de kommer snart iof.

vi hörs sen jag måste fixa


dagen efter dagen

dagen efter födelsedagen då, man borde mått sämre.

brudarna kom hit, vi åt fett god tårta osv. sen fick jag elin och majas presenter, (bilden)
av maja fick jag den skitsnygga ängel-berlocken och en jättesöt text till om hur mycket jag betyder för henne osv. Hur fint som helst och ni förstår inte vad maja är sjukt bra på att skriva. Sen fick jag ringen av elin med texten LOVE på, jättesnyggg!!!
Sen blev vi lite sugna på fest efter några glas vin osv, så vi drog till daniel. Festen va fett lame men när jag kom med mina bruds.. ja ni förstår! fett roligt blev det iallafall.

min födelsedag

Nu är jag hos pappa, har stadgat mig här för helgen + måndag&Tisdag. Och just ja!
jag fyller ju år, och förut va släkten hos mig. Jag åkte med halv 5 bussen hem, kom hem precis när alla andra kom. Mormor, farmor, pappa, syster, peter, bror jag och mamma blev det till slut. Vi fikade (jag spydde nästan eftersom det enda jag har ätit idag typ är bakelser, berättar varför sen) men när jag fick presenter så blev det helt plötsligt bra igen!
Jag fick iallafall pengar, ett laptopbord som man kan ha i sängen osv, massa tallrikar och muggar (assnygga, äntligen fick jag mina tallrikar!) och body lotion, body butter och body skum. massa lotter också, fast jag vann 50 spänn..
sen lite småsaker osv.. nöjd är jag väl aldrig men det va chiprraa!

I skolan iallafall, gick in på svenskan och satte mig hos johanna. Hon berättade varför jag inte fick köpa nått från cafeterian på hela veckan (Vi hade gjort upp att vi inte skulle det) och det var för att hon skulle köpa en chokladboll till mig. snällunge!!
Sen kom hannis in i klassrummet, söt och glad som vanligt. Efter en stund smög hon upp ett paket ur väskan, och jag blev lite misstänksam. Sen hade jag helt plötsligt det färgglada presentpappret i handen med något konstigt innuti. Jag öppnade och fick se en otroligt fin rosbukett. Med rosor i alla möjliga färger osv. JÄTTEFINA! blev helt paff och hur glad som helst verkligen. hade ju inte förväntat mig nått av er hörrni! Sen sjöng klassen så fint på shk:n så, fick också många private songs från hanna också lite överallt. Efter skolan bjöd hon mig på fika (hade ätit johannas chokladboll innan vettni) men åt gladeligen upp wienerbrödet. Sen åkte jag hem, fick se värsta bakelsebordet hemma. yippiee tänkte jag.. inte. OCH SNART KOMMER BRUDARNA OCH SKA FIRA MIG. MAJA HAR MED TÅRTA. När ska godsakerna ta slut egentligen..?

bakelser hela dagen

släkten är här, jag mår illa så jag nästan spyr. har ätit enbart bakelser osv idag typ.. kanske inte så konstigt!
har också fått massa presenter såklart,visst är jag nöjd. berättar senare vad jag har fått och dagen osv men nu ska jag packa och dra till lägenheten!
puss på er!

mor och far på bb, 17 år sen

nemen vad är det för dag?

Godmorgon godmoorgon! Vid detta laget borde alla veta vad det är för speciell dag, jag fyller faktiskt år ! :)
Och dagen är då fullproppad med tårta och presenter, så dilemmat följer, hur ska jag hinna blogga?
Ja det vet man ju inte, beror ju på huur många presenter jag har att öppna och tacka för. hehe.
Men dagen ser iallafall ut såhär:
¤ 09:30 - skolan! självklart ett måste även en sån här stor dag
¤ 17:00 - Min älskade släkt kommer.
¤ 20:00 - brudkalas at my plaace, älsklingarna kommer och vi ska mysa som bara fan.
¤ ~22:00 - utgång?

Första grattiset kom ungefär 20 över 12 och det kom av ingen mindre än erik. Efter det så var vi uppe till 4 ungefär så jag har inte sovit så mycket..
Andra grattiset kammade Emma Lindell hem, 20 över ett var det ungefär.

nej men självklart jag bloggar mer senare, vem vill missa vad jag gör en sån här dag?!

jaha då har man vuxit ännu ett år till då, 17år. inte dåligt!

äsh ni får en låt



eriks val;)

godnatt


nn (klick) lulu! <3

Hej på er fulingar,
Nu har jag tid att skriva!
slutade halv 4 och då kom min syster och hämtade mig på skolan, sen gick vi på stan lite. Jag köpte nya leggings osv. sen åkte vi hem och jag fick mig en ny nagelförlängning till helgen! För vet ni? IMORN FYLLER JAG ÅR!

Nu kom erik så nu är jag lite upptagen ikväll! men hörs sen endå, pussen
jag fick förresten min första present, tack baby!


framtidsval viktigare än vad man tror

Ettorna på gymnasiet väljer för fullt för sin framtid nu.
Vissa har diskuterat hemma i flera veckor med föräldrarna och verkligen tänkt igenom valen de gör om sin utbildningsframtid.
Andra (som jag) har bestämt sig över en dag och väljer det som känns rätt. Impuls-val. 
Det många inte tänker på är hur viktiga dessa val faktiskt är.
Hur viktigt det är att planera sin framtid när man är 16 år gammal.
Vissa kurser man måste ha för att läsa på universitetet som man inte väljer för att man inte tror eller vill gå på universitetet.
Men tänk om man står där, 2 år senare på studenten och inte kommer in på universitetet för att man inte valde de kurser i ettan. Hur fan ska man veta sånt nu?
Här sitter jag, stressad som fan över om jag valde rätt eller fel.
Innan (igår) var det mer "äh jag väljer bara nått" för att jag inte ritkigt orkade anstränga mig och tänka efter vilka kurser jag behöver / vill gå.
Sånt resulterar senare, när det är försent.
Men nu har jag valt, det blev som det blev. Men blev det bra? det får jag ju bara hoppas!



 


Restaurang Freden

Nu är jag hemma!
Vi hamnade till slut på Freden i karlstad, har aldrig ätit där förut men jag har hört att det är lovande iallafall! och dyrt.. Men Linnéa skulle bjuda mig på middag och det var hennes idé att gå dit faktiskt, hehe! Vi beställde iallafall laxen, och nej jag äter inte lax egentligen men man kan ju prova nått nytt! och med klyftpotatisen och mangosåsen så var den helt ok! Allt tillsammans var faktiskt väldigt gott.
Och som vanligt fick vi vääldigt mycket sagt, finns inga som kan prata som oss!

tack för dagen darling! <3

coolmjöl

Jag slutade vid ett typ,orkade inte åka hem så hamnade hos erik. Gissa vad han kollade på? twilight!
myspys!
Nu ska jag ner till törget, möta Linnéa och gå på restaurang! lite smått mysigt sådär! 

pusshej

massa jävla val

Nu är det dags för mig att välja massa val.. mer om det senare!! 

Idag har jag iallafall massooooor med saker att göra, och sen middag med älskade fisen Linnéa så vi hörs väl senare då! PUSS

blod och snoppsnack!

puuh, vilken träning..
kommer dit, har inte planerat nån träning alls så jag fick improvisera lite. sen så pladask så ramlade en pojke ner i backen.. med hakan före.. och spräckte den.. fullt med blod blev det... och snälla söta rara coach louise fick bli sjuksköterska för en stund. Han blev omplåstrad och tejpad och allt vad han blev. blod var det överallt också. stackars pojk. Annars gick träningen finemang! vet ni vad jag kom på? Ni vet jag orkar ju aldrig med träningarna.. men när jag väl är där är dom inte så farliga faktiskt. eller ibland men inte alltid. Jag klarar nog av att va coach endå, de är ju såå nära NBA! ironin flödar nu.. precis som blodet gjorde.

och vet ni? Jag sitter för tillfället och pratar snoppar med johanna, ganska roligt faktiskt! men närmare detajer får ni faktiskt inte, lite privat är det.


orken till träningarna borta

hej era jävlar. (speciellt erik för ditt nyaste inlägg i din blogg va fan inte najs!)
Nu är jag hemma, ska snart iväg igen. älskade träning på g, har jag lust? nej tyvärr jag har ju inte det.
Men måste endå liksom fixa protokollen osv från matcherna osvosvosvosv.
och ikväll har jag tusen saker att göra, suck.
bara massa måsten hela tiden, vore ju att bara sova en hel dag. är så sjukt trött nu för tiden, orkar fan ingenting.
Men snart ni, så fyller jag år! DÅ JÄVLAR. på fredag är det. min födelsedag.


den här tårtan vore ju..


tidningsproduktion

Deadline: 13:00! 
då ska alltså min grupps tidning vara klar. Jag är klar med det jag skulle ha gjort. Jag trodde inte det! Nu ska vi bara sätta ihop blaskan. Vi slipper alltså att sitta och jobba på reservveckan nästa vecka. Vet ni hur soft det blir då eller!!! ledig måndag och tisdag ungefär, höhöhöh! 

annars är det ganska soft faktiskt , Erik sleepade over som vanligt och han var vaken hela natten medans jag sov som fan. 
eller nej jag sov inte som fan, men jag sov iallafall! Man kan inte sova som fan med honom. 
sen var det dags för mig att prova hans kläder, och den största t-shirten som finns var som en långklänning för mig, ganska snyggt! 

fast den här grabben slår nästan allt

new shoooes


erik lämnade mig i stan en timme så jag fick gå och trösta mig med ett par nya skor alltså.. helt okej!
sen så kom han ju och jag hade nya skor så det kan ju inte bli bättre än så!


lite smått och gått bara

berättade jag att jag faktiskt fixade håret på erik?
Jag fick faktiskt ut alla tovor, efter många om och men! 
Och ja, erik började nästan grina där en gång och då fattar ni vad mycket tovor han hade! 
eller så är han bara allmänt mesig.. 
Och idag kan jag också meddela att hans hår är minst lika tovigt som innan.. 
antagligen efter hans vilda och svettiga kväll med grabbarna igårkväll.
tur att jag åkte därifrån innan kan jag ju säga!

nu sitter jag här i skolan och kämpar ihop en tidning, min uppsats om arvikafestivalen is finally done! 
så nu passar jag på att blogga lite faktiskt, och sen har jag en lektion med mitt favoritämne, matte <3 
trodde ni på det? sämst är ni isåfall. Jag hatar matte. eller jag fattar ingenting så det är inte så konstigt. 
Jag slutar iallafall tidigt idag, ca tio i två. Då ska jag gå på stan, jag vill shoppa men jag orkar inte. 
sen ska jag leka med erik, vi ska baka lite. punkt slut.
Eller är ni läsare intresserade av varje liten detalj i mitt privatliv? Let me know isåfall!


igår åt jag vanlig glas (ajjabajja!!) OCH drack mjölk hos djävuls-erik, han tvingade mig.. :( så hur mådde jag? baad

godnatt bloggen

Nu ska jag snart ta och lägga mig, har bara ett litet prat med linnea om lite si och så, andliga saker osv.
ska också ringa lite samtal innan jag sover, så jag kanske somnar om ca 3 timmar? man vet aldrig hur länge jag kan prata i telefon när jag bara ska prata 'en stund'.
Ska kanske ta tag och läsa ut tredje twilightboken snart också, är ju sååå nyfiken på vad som händer på slutet men jag har aldrig tid att läsa nu för tiden! Och det är inte långt kvar tills fyran kommer!! wihuuu

godnatt på er.

farfar<3 kom och hälsa på mig nån dag vettja! miss you, you know
(och ja, jag tar det på fullaste allvar)

Veckans bästa / sämsta!

Veckan efter lovet är nu slut, och hur va det? helt ok bra!

veckans bästa: Har ju faktiskt träffat erik varje dag denna vecka, så hela veckan har ju vart skitbra. Men lördagskvällen va bäst, helt klart. grymt mysigt gubben!

veckans sämsta: att jag blev sjuk, såklart. alla sjukdomar på en gång typ, plus ett blodprov på det så armen sket sig. Hon som tog spräckte nånting i armen, nått kärl eller nått.

puss på veckan endå.

och den darlingen

yes jag ramlade..

Nu är det såhär, att när jag skyndade mig som fan till bussen från erik så var det så blaskblött så mina fötter ville inte få nått grepp om marken så jag ramlade. Blasket bara sög sig in härligt i mina tights så hela jag blev blöt sen.
sen missade jag bussen också, ja erik jag missade bussen.
Men jag hade sån snäll syster som kom och hämtade mig, hihi.


nu är jag hemma, ska ta min efterlängtade dusch, sen tvn! pussen (mest på erik)

ja se de snöar!

godmorrgon i stugan,
nu  ligger jag i sängen och skärmen är så långt bort och jag har inga gllasögon och jag ser inte vad jkag skriver..men det kan bli kul!
idag har jag iallafall no plans, eller jag ska to my mother and do some mediauppsats(L) kul värre!
kul att det snöar just nu då...

natti


hej i huset

nu har jag världens svåraste uppdrag på g, jag ska borsta ur eriks alla tusentals (miljontals) tovor i håret.
Kan ta upp till 3-4 veckor,men meddelar när det är klart!

tjo så länge

Louise Erkänner!

okey är ni med? för idag erkänner jag... (damdamdam trumvirvel) att jag gick hos en talpedagog när jag var liten.
Hade ju då lite fel på mitt uttal hehe. Jag kunde tex inte säga ´R, och sen var det nått mer, typ schljud eller nått!
Men nu kan jag prata finemang, har lite problem med nn(klick)lulu men jag kämpar på!


vann ena, förlora andra

Nu är jag hemma! tacos står på bordet, yummie.
Sen blir det bowling med pappa i co, haha blire liksom.
Match i arvika var det alltså, första matchen spelade vi mot kil och vi vann.
Andra matchen mot arvika förlorade vi, ganska stort. Men hey, de va flera år äldre än mina pojkar så! höhö.

Iallafall, sen ska jag träffa majsen och planera lite typ, sen åker jag hem till coolerik osv.

Men ey, nu väntar inta tacosen längre! ciaoo

match i arvika

Jag åker på match nu, hörs sen


låda med ork

Tur att jag har nån som andreas ibland när jag inte har nån ork, då fixar han så snällt en låda.. tack!
Nu ska jag ut och orka mig på en promenad med honom tänkte jag, sen ska jag sova tidigt för imorn är det match tidigt. jag dör hellre. puss

 _________________________________
|                                                                           |
|                                                                           |
|                                                                           |
|                                                                           |
|                   ____________                            |
|                   |                           |                           |
|                   | Låda med ork |                           |
|                   |__________ _|                           |
|                                                                           |
|                                                                           |
|                                                                           |
|                                                                           |
|________________________________|
tack hörru, behövs

branäslåten 2009

Får väl peppa upp mig med den här...branäslåten 2009!


You like to do it as a child on your own
you're in the jungle and the monkeys
take your mind from your home
How many times do they have to tell you
that it's perfectly fine for you to dance around
naked when you're all by yourself


o-lyckad lyckodag

Nu sitter jag hos pappa, efter världens stressigaste packning osv så det blev bara massor med saker nerslängt i en bag. har jag ens kläder med mig för helgen? inte fan vet jag! får väl leva på pappas kläder imorn eftersom min levande garderob erik inte är här. fett misspepp.
Och vet ni mer? Det är min lyckodag idag typ.. blev den lycklig?! fan heller. fan.
Började liksom hur bra som helst, kan nästan inte bli bättre. Men sen var det inte mycket mer bra alltså..
och nu sitter jag här, moviesoffan lockar ju inte ens. illa!


du kan ju bara ta och komma hit då, vill ju inget hellre..

åker till pappa

Jag åker till pappa nu, ciaoo vi hörs sen pussen

glass och överaskningar

här sitter jag, laktosintoleranta louise herlitz och äter glass i väntan på erik. Fan då va ont i magen jag kommer få egentligen.. men jag kunde inte riktigt hålla mig..
och glass är så jävla gott att äta när man har ont i halsen. annars med iof.
Kastade i lite kiwi och passionsfrukt så att jag inbillar mig att jag är lite nyttig iallafall haha!

iallafall så ska erik få en redig överaskning av mig sen, eller okej det är en pyttegrej men han kommer säkert inte ens bli glad. För jag fick verkligen inte köpa den, men jag älskar ju att göra saker jag inte får göra :) ni får se sen! puss


laktiosfri glass är så grymt äckligt,
så idag blev det vanlig!

det som hände i branäs, stannar i branäs

kanske till viss del, men tänkte endå bjussa på min vecka i branäs faktiskt. lite sent, men bättre än aldrig.

Måndag: tog tag i packningen rejält, även om det inte gick så bra.. (kan läsas i bloggen mycket längre ner)
Tisdag: Upp tidigt, åka till stan, ta bussen och sitta på den i flera timmar. När vi väl kom fram till branäs så dog vi, trötta efter resan. Myskväll blev då med film osv.
Onsdag: Dagen då vi åkte snowboard, ungefär hela dagen. Blev ju aströtta till kvällen så vi somnade vid 6 på dagen.. och det var icke meningen för vi skulle ut på kvällen men vi vaknade klockan 5 på natten och märkte att vi hade somnat..
Torsdag: Dagen var full med scooteråkning! vi åkte högst upp på berget och fikade. såg allt, sälen och trysil tror jag osv. Sen badade vi badtunna med massa folk på kvällen, riktigt trevligt!
Fredag: Vi gick på afterskin, hade trevligt och träffade folk. På kvällen drog vi ut för en riktig festkväll, och då menar jag riktig!
Lördag: After skin även denna dagen, också dagen då vi träffade blondinbella (tror jag?) Vi tog scootern dit, och det var då vi (lisa) också körde upp scootern på en snöhög och vi fick inte ner den i första taget! Ut på kvällen, fest i stugan sen efterfest med några av göteborgarna från kvällen innan..
Söndag: dagen då alla åker hem. Vi åkte inte förrän vid 7 så vi hade i princip hela dagen på oss att göra annat. Men det gjorde vi inte, vi kom hem rätt sent och vi åkte bara och köpte godis till hemresan. Sen buss till tio då jag va hemma i Karlstad!

vi älskar branäs, sportlovet blir :)

det gick asbra!

blodproverna var lätt som en plätt! När hon skulle stoppa in nålen i armvecket så berättade hon att det skulle stickas lite, kör på tänkte jag. När nålen gick igenom huden så sprutade det blod, och det gjorde det inte förra gången.
Jag satt där, log som fan. Hur kan man tycka att det är läskigt/obehagligt? det är ju grymt kul haha.
Och när man ser att blodet bara sprutar in i det där röret så blir man ju helt hypnotiserad.. och sen när det var klart så var jag nära på att be henne göra det igen bara för att. Det är ju inte ofta man tar blodpprov direkt!
fast nu har jag lite ont i armen, men lätt värt det! haha


min kära arm, och för de som inte kan läsa så har jag kladdat lite mjöl
på handleden bara för jag tycker om det så mycket.

livet är grymt

Nu går jag, farbror doktorn väntar.
kommer aldrig i mitt liv orka jobba idag, så jag gör det nån annan dag helt enkelt.

nej fan peppad nu,Nålen here I come! (gillar ju nålar på riktigt)

kämpar som fan i tvättstugan

key, morrn! ska jag va ärlig så har jag varit vaken sen 7.. men snoozade till typ halv 9 eller nått. Sen fick jag lov att gå ut i tvättstugan (första gången, yes jag har ingen aning om hur man gör) men mamma följde med. Fast sen när hon drar till work så blir jag ensam där ute, hjälp! Men så svårt kan det inte va? har ju faktiskt tvättat helt själv när jag bodde ensam, men då hade jag en tvättmaskin, en! där ute är det typ 70 olika maskiner liksom... (okey typ 6)

Sen får jag lov att ta en promenad till lilla doktorn också.. Jag ska ta massa blodprov iallafall, inget allvarligt direkt.


men vi hörs sen, ska ut och kämpa i tvättstugan nu, puss på er friska människor och njut av att ni är det.

tvätta med tuppen

eftersom jag har sovit nästan hela dagen så är jag antagligen inte så jättetrött imorgon klockan 7 så då ska jag upp och tvätta. Hur kul låter inte det?
Sen ska jag också hem till pappa och städa, få lite cash till helgen liksom. Inga fel!

det var väl ungefär allt, hörs imorn puss

fota vore, blir imorn

vindruvor


Väntan på mina vindruvor är lång och hård. Det enda jag är sugen på och möjligtvis kan äta utan att må illa som innihelvete osv, kommer om ca en halvtimme! tur att man har en blogg att läsa så länge då, erik peeh´s blogg.
pussen osv

sjuk som fan

godmorgon kära bloggen, ja jag är nyvaken och har inte haft orken att ens sitta vid datorn idag. Varför? jo för att jag är dundersjuk. Igår åkte jag till erik på kvällen med lite halsont, men sen smög all annan jävelskap på mig på natten. huvudvärk, täppt i näsan så jag knappt kunde andas, det blev varmt och kallt hela tiden och världens illamåendeattacker blabla.
Därför blev det också en sömnlös natt för mig, också för erik. Ber om ursäkt för det grabben. Men att ligga uppe hela natten och bara prata kan leda till mycket bra. Tex att jag ska gifta mig med honom då han är 30 år eftersom han planerar på att bli stenrik vid den åldern. sånna saker är alltid bra att veta!

Nu vet ni, och nu ska jag ner i sängen, där jag spenderar kvällen!

denna bruden skulle jag ha lekt med idag annars

jävla telefonförsäljare

eftersom erik är en otroligt bra telefonförsäljare så är han minst lika bra på att övertala folk så därför sitter jag här nu, i stan, hos honom, och klockan är liksom midnatt.
Sjukt mycket cred till han som fick mig att ta bussen in till stan mitt i natten för lite godis. Ja det var vad han mutade mig med, typ. eller han skulle platta mitt hår också..

vet heller inte om jag ska till skolan imorn heller, har fett ont i halsen osv. Tillochmed mamma påpekade lite snällt att jag såg sjuk ut förut, men det gör jag väl alltid så. Går ju upp tidigt som fan endå så man kanske skulle pallra sig till skolan iallafall.. kvällens dilemma.

natti på er, nu ska jag äta upp eriks godis innan han kommer ut ur duschen!!

fina jävlar...!

bänkad framför tvn ikväll ju

Nu ska jag duscha osv, sen blir det säsongspremiär av Desperate housewives, som jag har längtat!!
hoppas ni också är bänkade framför tvn kl 21.00?

döroliga citat från pyttesmå pojkar

Att träna små killar är inte alltid så pjåkigt som det kanske låter.. för vissa saker kan vara riktigt roliga.
Som förut, en kille som inte har vart på träningen på aslänge kom idag. När de spelade match mot varandra så sa han såhär:
"Ey du!! du anton! vad heter du? eller oj nu sa jag ju namnet!"

aha aja det lät inte lika roligt när man skrev det men det var så jäkla kul iallafall. haha!

i love skolan,

sitter och tråkar dessa älskade tisdagar då jag har tidningsproduktion hela dagen, 9-4. Man kan inget annat än älska det!
Fast snart kommer peeh för jag var elak och tvingade hit honom för jag har så tråkigt och han får skylla sig själv om han skolkar den jäveln. Tro inte att morsan ska ignorera det din jävel! höhö. 

samma gamla visa iallafall, träning ikväll och det suger. Jag har ingen lust. Och vi har match i helgen, därför är det ännu viktigare med träningar, ordentliga träningar. Jag var ju väldigt bra på att ha ordentliga träningar, brukar mest göra som de vill, de små pojkarna. Eller nej, gud vilken dålig tränare det låter som jag är! 



sådan dotter sådan mamma.

tog en fika med mamma och sen spelade vi kort, jag vann alla gånger (8 ungefär) förutom en,
då gjorde mamma segerdansen och tjoade som en babian.
*mamma gör segerdansen och skakar på huvet som fan*
- oj vad jag blev yr i huvet! säger hon sen.
sen får hon också ryck som fan och kläcker:
- va fan la du egentligen i mitt glas? extasy eller?

Ja mamma, jag lägger saker i ditt glas i smyg. Haha du är knäpp naturlig, precis som jag.

ledig idag föresssten

Jag är dötrött, klockan är kvart i 7 och jag skulle lätt kunna somna om jag la mig i sängen..fandå. Ska ju inte sova på minst 4 timmar iallafall.

förut när jag va i stan så träffade jag Linnea iallafall, vi hade lite småhemliga ärenden. 
Jag är en sjukt bra kompis, och det är hon med! för vi gör allt sånt tillsammans som man inte vill göra själv.
Vi finns alltid där med varandra. älsklingen och jag! (det värsta är att hon aldrig har läst min blogg, hahah!)
Sen gick vi och fikade, har jag vart borta i branäs nästan hela veckan så har vi fan mycket att prata om!

Sen åkte jag hem till erik, där jag fan tror att ordet chilla föddes. Efter vi chillat järnet så fetdissade han mig för smart1, så jag åkte hem och nu sitter jag här och väntar på honom igen. Jag kokar också kaffe (nej sånt kan jag inte) till min väldigt trötta familj som har däckat lite vart som helst. sängen, soffan och sängen. snark.

love you, fo shooooooooo!

varsegoda, branäsbilder

Nej nu ska jag in till stan osv, så jag bjuder på lite branäsbilder!


snowboardtime

Scootertime

sällskapsspel, en självklarhet

utgång, en självklarhet

fjortis

hundar

after ski

nudlar

and going home!

veckans bästa/sämsta!

Branäsveckan var sjukt mysig,

Veckans bästa: Jag kan inte bestäma mig fan. Det flesta var liksom skitkul men om jag ska välja så blir det nog i torsdags då vi åkte scooter väldigt mycket, och sen badade badtunna. fett mysigt! Sen var också partayet jävligt kul.

Veckans sämsta: Det allra sämsta i veckan tänker jag inte skriva här, men det var iallafall jävligt sämst. haha. Men annars så var det nog i lördags då lisa glömde pengar och vi inte kom in på nattklubben pga det. roligt värre!

puss på er, hörs imorn


Sitter på bussen hem för tillfället

Sitter på bussen hem nu, har gjort det sen 20 i 7.. Rätt trött osv för tillfället, sittligger bredvid coffish som är minst lika trött. Vi är framme runt 10 så det är inte farligt långt kvar faktiskt (: ska nog ta och sova sista biten nu, men hörs när jag kommer hem om jag orkar. Pussen! Föresten, veckans bästa och sämsta kommer ju sen när jag kommer hem, det borde ni nog se fram emot:-)

gårkvällen

hejhej! kom nyss hem till stugan, gött mos.
Vi gick in mot branäs "centrum" och skulle på nattklubb inatt, men när vi väl kom fram så kom lisa på att hon inte hade några pengar med sig. Kom vi in då? icke! så vi fick vänta utanför tills de vi skulle efterfesta med kom ut, och sen gick vi hem till dom. Nu sitter jag här! fick nyss sjuts hem, tur det. Man orkar liksom inte gå 3 km bakis och trött i snöväder.

Nu ska jag äta rostade mackor med nudlar på, vi va sugna på båda så vi kombinerar. pussen!

RSS 2.0