okej godmorgon på riktigt!

OKEJ ÄR DET NÅN SOM SER VÄDRET?! det är ju förihelvete fint idag! :D Shhiet va glad jag blev när jag vaknade, att jag äntligen kan få lite väder att ligga och steka i!
Så det blir ut på sjön idag med pappa, nicke, emma, camilla och peter, gött värre!

skulle bara säga det, tihi! skriver mera sen kanske, pussPÅVÄDRET! <3

men B1 och B2 är grejjen!

Tjenatjena bnaf här! jag är nyduschad och ska snart fixa mig lite, för idag ska jag till stan igen ( va där igår).
jag skulle fått min mobil igår, för papp hade hämtat den och grejjer, men han glömde den i typ nån lastbil eller vad det va. åh! men han sjutsar in migoch johanna till stan och så får jag den :) sen ska vi gå lite på stan, jag ska köpa lite nya kläder tror jag behövs, till arvika och allt. som det förövrigt är 4 dagar kvar till. Igår investerade jag i ett par riktigt snygga brallor! så nu är jag glader! fast jag är sur också eller nått för jag har nånting knepigt i min kropp med mina hormoner och grejjer, och det är inte kul! har haft det i ca 2 veckor nu, hela sommarlovet än så länge! så jag är jävligt tröttpå det och bara hoppas att det tar slut innan arvika för annars blir jag superduperskitsur och grejjer. =( vänta ska bara försök göra en inbakad på mig själv. 2sek. Sådär! den blev riktigt jävla ful men jag är så dålig på att göra på mig själv. Vill bara ha lite lockar i håret så det gör inget om den inte blir så fin faktiskt.

Min mamma åkte nyss till lena i typ långed eller vad stället heter, så jag och bror är hemma själva hela helgen. rätt skönt faktiskt! så idag ska jag bjuda min bror och min pappa på mat, Imorgon bjuder pappa oss på mat. Najsigt!

Igårkväll sov jag hos tavelram 1, och det var rikigt najs. vi kollade nån film och käkde pizza, sen tränade jag as hell på hennes springa-upp-för-berg-tränings-maskin! så jag blev helt svettig, sen så camade vi för folk, haha!
sen pratade hon med sin älskling på msn, och jag låg i hennes säng och sms:ade! socialt som fan! men snart är det arvika och jag är fett peppad! woho. nu ska jag göra mig i ordning för dagen, CIAO!

lisafisapäron!

denna torsdag har jag spenderat med min lisafisa. började med att jag åkte och köpte chips, sen så följde lisa med mig hem. vi drog på en psykopatskräckis som man inte fattade så mycket av. sen så pratade vi med folk och grejjer på msn, sen gick vi hem till lisa. Vi gick ut och lekte lite med ziba, och typ smsade hela jävla kvällen med alla folk. sen kollade vi på scary movie 3 och myste :) det var very rolig och mysig dag, tack för den älskling! och det blir sleepover innan arvika! ohyes.. <3

elinälskling hurra för dig!

Okej, igår blev det fira elin! och roligt var det. vi började med att gå och handla allt vi skulle ha.. sen så drog vi hem till mig och började med allt. maten, bålen, dukningen, ljusen, allt ! sen så när det typ var klart så åkte jag och lisa för att hämta elin. det blev en liten kidnappning, storma in i hennes hus, hämtade henne, satte på henne mössan och sen åkte iväg tre på moppen till mig igen. där så stog alla helt tysta i hallen när vi kom in, och när jag tog av henne mössan så ropade alla Grattis! och sen käkade vi.. myste och drack bål. Sen så blev det efterrätt med kladdis och mera bål. sen började vi smått förfesta litegranna med musik och dans i soffan. elin fick sin present, en blå dildo med mycket böjlighet och glidmedel med jordgubb och pina colada smak! :D sen gjorde vi i ordning oss för att drapå fest ! och det blev.. efter en stund. rolig kväll var det iallafall..
och det är en vecka kvar idag till arvika, och jag är peppad!! som fan :D todiloo.

SOMMAR 08:
[X]Fira elins födelsedag!
[ ]Arvikafestivalen
[ ]Rix fm festival
[ ]Stockholm
[ ]Tatuera mig
[ ]Fryksdalsdansen
[ ]Norge
[ ]Liseberg med tjejerna!

sommaren!

vaknade och det var fint väder! den känslan var det längesän jag hade känns det som, den borde man känna varje dag på sommarlovet! jag blev iallafall så glad att jag tog en promenad till centrum, och sen till pappa och sen hem igen.. så otroligt skönt med sol :) Nu har jag ätit frulle och det har blivit molnigt igen... men jag hoppas verkligen att solen kommer fram lagom mycket till nästa vecka, då det är arvikafestivalen!  påtal om det så har jag och johanna sprungit runt på stan och letat efter färgglada gummistövlar.. men inte hittat några! någon som vet vart man kan hitta billiga sådana?
sen tänkte vi ha ett pippi-tält också, men det kanske inte är så bra att sova i.. fast det blir inte mycket sovandes för oss i vårat tält tror jag inte. vi campar ju på den lugnaste campingen, och gud va tråkigt! men jag har lite kontakter som ska campa och vi är välkommna in i deras tält :) 

SOMMAR 08:
[ ]Fira elins födelsedag!
[ ]Arvikafestivalen
[ ]Rix fm festival
[ ]Stockholm
[ ]Tatuera mig
[ ]Fryksdalsdansen
[ ]Norge
[ ]Liseberg med tjejerna!

Det här är min sommarlista :)
jag tar med den varje gång jag har gjort nånting.. och kanske lägger till en pungt ibland!

kära dagbok (kära bloggen)

Jag tackar mig själv för att jag skrev dagbok när jag var liten! (ursäkta nörden, men sån var jag!)
det är så jävla roligt att sitta här och läsa vad jag skrev för flera år sedan. haha många goda skratt! Jag tänkte också dela med mig av lite godbitar faktiskt ;) jag skriver rakt av, med stavfel och allt! då blir det som charmigast.

"Hej dag-bok. Jag har funderat på vem jag är kär i! Jag har inte kommigt på det änn"
hehe jag var mitt i ett kärleksmysterium tror jag faktiskst.
sen så:
"Hej dagboken! Jag skriver nästan aldrig i dej dagboken, men du ska veta att jag är ihop me musse nu för vi blev ihop -datum- älskar honom, puss!"
hehe, jahaja!
1 månad senare:
"Hej dagboken! Nu är det december och jag är inte ihop med musse utan med Johan Skogsman! Vi blev ihop den -datum- Gjorde slut med musse för han var tråkig. Johan är iallafall bättre! Puss på skogsman! puss"
hahah garv!

hahaha fast det bästa av allt var mina "hemlisar". jag är så modig så jag berättar om en:
"Jag och Jonna kjuvlysnade på Nicke, Dan, Anna och Amanda när dom pratade om vem som hade mens och sont snusk!"  hahahhahaha!

släng aldrig dina dagböcker! De är så jävla roliga att läsa när man blivit äldre !: D


helgen är över.

och helgen har varit händelserik om man säger så.
började på torsdagen (torsdagen hör till helgen ibland) då jag drog till denneys och kollade film. sen när jag kom hem så kom johanna till mig, vi hade planerat kväll med skräckfilm och jag bjussade på jordgubbar och glass! det var otroligt mys fast filmen sög rätt hårt.. tack för att du finns älskling, jag behöver dig grymt mycket! :)
Fredagen blev det såklart fest, och elin fyller på tisdag så det blev gratta den sötnosen! hon fick blommor av mig, men ska köpa present imorn. sen drog typ alla till centrumgrillen och sen efterfest som jag skippade för jag va så nära hemma och frös som en snögubbe. men det var fett najs kväll iallafall!
Lördagen blev biopremiären Sex and the city med girlsen :D jag, elin, johanna, isabella, ida och shanelle blev det, och filmen var skitbra :O jag grinade 3 gånger, haha! sen åkte jag hem, fick tacos när jag kom hem som var helt klar och som bara stog och väntade på att jag skulle komma hem, och sen blev det skräckfilm med pappa, bror och emma. och filmen sög verkligen, man fattade ingenting, och det är ju en fördel om filmen ska va bra!
sen kom söndagen och den var allmänt skittråkig. jag vaknade och gick upp och åt frukost och kollade lite tv och sånt. sen gick jag til sängen för att vila och vips så sov jag bort halva dagen. sen åt vi mat och sen åkte vi hem till mor. och nu sitter jag här och tråkar :) funderar på att kolla på film och äta glass och sånt ikväll, tycker jag är sugen på det. nån som joinar? puss! <3


05:30

så tidigt gick jag upp imorse.. gjorde mig i ordning och hann inte äta frulle för johanna stog utanför redo med bilen så jag tog med mig en risifrutti och köpte en latte på pressbyrån. det var min frukost, fast sen när vi var framme typ två timmarefter jag hade åkt hemmifrån så fick vi frukost i sunne. sen så började utbildningen eller kursen och vi lärde känna varandra.. sen så fick vi äta mat och grejjer efter nåra timmar och sen lekte vi med kondomer. vi rullade på dom på bananer och gurkor och grejjer, för vi skulle bli "vana" att grejja med kondomer. det är ju endå det vi ska hålla på med i 8 timmar per dag på arvikafestivalen så! eller det blir väl typ 3 timmar, och vi får finfina t-shirar! åhfyfan va kul det ska bliiii :D
sen fick vi tårta också, fyfan va goaste tårtan jag ätit typ! mummaah! sen så blev vi typ klara där inne och sa hejdå till alla och så ses vi på arvika den 3:dje! wioo.

här sitter jag och kollar på sex and the city, som jag har gjort de närmsta timmarna, fast jag zappade lite mellan fotbollen också faktikst. synd att sverige förlorade, och haha bror du är sämst på odds!


så äre, smsa om det är nått! <3

kurs

gud, imorn ska jag på utbildning/möte/kurs/vad det nu är, för jobbet på arvika iallafall. tåget till sunne går 06:53-.- fett tidigt iallafall, och åker väl hemmifrån halv. halv 7 på sommarlovet! ush.. men äsh, det kommer bli lite kul endå faktiskt.

idag har jag vart i staden med Linnéa iallafall, köpte mig ett nytt linne :) sen tappade jag bort min plånbok så jag blev grinig och orolig as hell, men sen efter lite runtspringandes så frågade ja på en affär och så hade dom hittat den! :D tur eller vad liksom.. sen så typ köpte vi glass och myste på torget och träffade lisa, isabella och shanelle :) sen cyklade vi hem igen efter typ 7 timmars gå-på-stan!

men jag ska sova tidigt idag, så jag ska snart hoppa i säng !:)

jobb

okej louise har fått jobb och typ det bästa jobbet man kan få :D
sexinformatör på arvikafestivalen, altså dela ut kondomer och prata om säkert sex och sånt till folk som är där.
Lönen blir att jag får allting gratis på festivalen, och det blir så jävla bra! fyfan va glad! typ det bästa jobbet man kan få :D
fast den sämsta delen av det hela: ingen alkohol alls så länge jag har på mig mitt funktionär-band. och det var ju lite tråkigt, men det gör ingenting! jag överlever faktiskt det :) Ska sova med älsklingsjohanna i tält på funktionärscampingen också, mysigt värre! :D jafyfan! ja är så glad så jag hoppar, tihi!

klassresan!

Mycket har hänt sen sist, men det har vart nån bloggflyttgrejj...

jag har iallafall hunnit med att vara i göteborg och på liseberg på klassresa. Vi började med att jag vaknade typ 4, och sen in till stan för att tåget gick 06:03. var övertrött och all sån shiet ´på tåget, och när vi äntligen kom fram så stack jag, Linneashanelle, cajsa och cisi till hotellet vi skulle sova på. sen åkte vi till liseberg och väntade där tills vi skulle samlas, hela klassen. Sen blev det karuseller och grejjer, och sen gick hela klassen för att fixa en mugg åt ap. den blev råsnygg, tjoho! sen så skulle de andra hem,förutom vi som skulle sova över i göteborg, så vi sa hejdå till dem, och sen åkte vi mer karuseller och sånt. Vi gick också på den dära bion som jag har sett 3 gånger. ormen är äcklig! man får ju ta av glasögonen när den kommer ju., haha! sen så började det att bli kallt, och då så bestämmde vi oss för att åka till hotellet. vi var helt snurriga i huvet efter en heldag med karuseller. så vi kom fram till hotellet och vfar inte ett dugg trötta. iallafll inte jag och linnea. Så vi gick ner till receptionen och rfågade efter spel, för vi va tvungna att göra nått för vi hade nyss sett klart John tucker must die! så vi spelade räkor, ost och skinka, och det sög för vi hadeinte en aning om hur man spelade det. så vi gjorde på vårat eget sätt, och sen la vi oss. nästa morron gick vi upp runt 8, och gjorde oss i ordning och sen gick vi ner för att smaska på den goda hotellfrukosten. fast det var inte mycket att skryta om, jag trodde att den skulle vara mycket bättre. men den dög, så gick vi upp för att packa och checka ut. sen så vips så var min mobil trasig, det var mindre roligt faktiskt. Sen så åkte vi till nordstan och gick lite och jag köpte ett par skor som jag ska ha på skolavslutningen. sen en mascara också, och sen åkte vi hem med tåget. Det var den klassresan och jävligt rolig var den ! :D kommer sakna er som fan 9b så ni fattar inte! <333333 puss på er.

kurs och övningskörning!

Idag är det söndag och jag har varit på kurs igår och idag, så nu är jag helslut. 3 timmars teori och sen 3 timmars praktik om coaching igår. Och idag körde vi 3 timmars teori och 3 timmars praktik om dömning.. träffade lite nya människor där också :) tack för en rolig helg, och jävlar vad jag lärde mig nya saker! det svåraste var nog att dömma matchen, men jag lär mig nog!

Idag har jag också övningskört för första gången, och shiet va läskigt, haha! men det gick asbra endå för att vara första gången, fick bara 2 motorstopp, mindre än dig, dennis! ha!

men nu ska jag duscha och så, hejsnopp!

RSS 2.0