Lördag!

håller på att packa nu, ska till pappa! fick inte sova hos mamma så pappa blir ! :)
min pojkvänn är här också, har sovit här :) ska sova hos mig inatt också, förhan fick inte sova hemma.
haha va blir det med våra föräldrar liksom.
Men ikväll ska vi ut på partaj med de bästaste personerna man nånsn kan partaja med ! <3 ska bli very funny :D

Snart är också lovet slut, tråkigt men sant. DAvid sa till mig igår att nån hade sagt till han att vi börjar på tisdag, men jag tror att vi börjar på måndag så jag är lite confused ? :S nån som vet när vi börjar skolan ? :)

Såg också för en liten stund sen att en kattunge har öppnat ett öga :) det är det roligaste med det hela :D dom blir liksom mer som riktiga katter då :) pusspådom!


ska åka nu, ciao b<3


Stan :)

Åkte till stan med mor idag :) va längesän jag gick på stan med henne :) Jag fick mig iallafall en ny vårjacka/kavaj eller va det är, ett linne, ett halsband och ett bälte. Tack :)
När vi kom hem så dog jag i sängen med en film :D har skitont i kroppen idag, det är jättejobbigt. Så jag ska ta det lungt nu, och ingen träning imorn blir, förutom basketballpractice.
sen dök far upp och så drog vi iväg och spelade lite biljard och kollade på hockeymatchen som färjestad förlorade-.- Kul kväll! tack för det:)

Nu ska jag sova, och imorn på förmiddagen blir det att äta lunch med mormor på nått ställe in tha town!

ciao b <3

tisdag!:)

Haft en ganska lugn dag idag, vaknade upp hos min pojkvänn av att klockan ringde. Vi skulle upp och åka iväg och träna :) det gick bara bra och det var jobbigt! men då är det som det ska va :)
sen åkte vi in till stan och gick lite där, sen tog jag bussen hem. Fanns mat när jag kom hem, som var efterlängtat!
Cyklade ner till hammarlunden vid 6 också, hade träning med smågrabbarna. Det kom bara 2 idag,, + en ny. Fast det är ju påsklov så jag förväntade mig inget annat. Sen bar det hem och då började jag och mamma med färgningen! 
Jag skulle färga mammas hår och sen slinga det, och sen skulle jag slinga mitt eget hår :) Blev nog bra, har inte sett resultatet än dåra men =)

Har suttit mycket och gosat med kattungarna idag :) de börjar bli riktigt goa nu :D om några dagar börjar de öppna ögonen också! Ska bli riktigt kul :D

jag slänger med en bild på kattungen D. R.I.P(F)image1

Glad påsk! :D

Just nu sitter jag hos henke, har nyss fixat honom ett nerladdningsprogram, för ikväll blire film och massa mys! :)
Imorn blir det att fira henke på födelsedagen hos honom, så idag har jag köpt presenter! :) Sen hom han ner till stan och vi gick tillsammans en stund :) sen åkte vi till bergvik och gick runt där och sen åt :) Själv köpte jag ett par nya trosor och lite sminkborttagningsmedel och deo. Sen fick jag en tshirt av min gulligaste pojkvänn som bara ville köpa den åt mig:D Jag älskar dig, henrik! <3

Ska spela guitarr hero nu, haha! GLAD PÅSK på er alla! puss b <3


huvudvärk

är helt slut efter cupdagen, men det var helt klart roligt! Och en upplevelse för killarna att spela riktig match för första gången mot några andra än de själva. De fick inte in så många poäng och så, men de kämpade på och var glada endå! Även om vi också kom sist (haha) så hade vi kul och de lärde sig mycket nytt:)
nöjd med det, jappjapp!

har väldigt ont i huvet och trött efter allt skrikandes och hejjandes och sånt, så jag ska nog droppa ner i sängen med en film snart :) sen får jag se vad som händer, kanske ska på ferre, kanske ska till sonny, kanske inte orkar nått så kanske jag blir hemma:P får se! :D

glömde också säga att vi fick kattungar igår! det kom ut 5 stycken, och en som hade dött ;/ sorligt värre var det, men det är sånt som händer. Vi begravde den jättefint :) RIP =D

puss b<3

PÅSKLOV :)

nu har jag äntligen slutat skolan, och det är dax med påsklov! :) ska bli otroligt skönt, det behövs.
hade tre lektioner idag, första var so. Där hade vi prov idag, och det gick faktiskt kanska bra. Sen hade vi tyska och fick tillbaka vårat prov vi gjorde första veckan. haha jag fick IG på det provet, men det visste jag redan att jag skulle få. Louise have failed. fick typ 36 poäng av 98. haha!
sen hade vi no, och där gick vi igenom både vårat matteprov och vårat noprov. Fick vg på no:n och g på matten, men jag hade inte förväntat mig något annat.
Sen fick vi påsklunch och sen var det matteolympiad. känns som om mig dag var full i prov och shiet?
sen hem och nu ska vi snart beställa pizza:) och sen ska jag ner till mörmohallen och coacha killarna, för imorn är det cupdax!

Det börjar med värkar och sånt nu på lilla kissen så får se om det ploppar ut kattungar sen! :D

hejs b <3


kattungar?:D

Okej, skrev nyss ett helt blogginlägg, men det försvann ;/

iallafall, onsdag idag och det menas med kort dag i skolan idag! det är gött de!
tänkte åka in till stan, men det gick ju inte. Dels så har vi väldigt viktigt so-prov imorn som jag måste plugga till, och dels för att vi kanske får kattungar idag! :) det är på g iallafall så vi hoppas på idag:)

Min pojkvänn fyller år på söndag, så jag borde också åka in och köpa present till han snart :)
Jag vill också åka och träna idag, är sugen på det! men det kan jag ju inte så jag får kanske ta ett pilatespass eller två hemma idag :)

skriver kanske mer sen, om jag inte har fullt upp med kattungar ! pussb <3

Tisdag och blogg!

Hejhej, jag ska börja blogga här istället. Har flera bloggar som är lite överallt på internet,
men det kanske är bättre att ha allt på ett ställe.
Det är iallafall tisdag kväll, och jag har nyss tvättat håret.
Skulle sova för 40 minuter sen, men jag har matteprov imorn -.-
Otroligt dryg skola idag, och sen kom min pojkvänn till skoghall :) vi skulle utföra lite ärenden och så, sen så bar det av til h-lunden där jag tränade små killar, och vi beredde dem på cup på fredag! ska bli kul :)
Kollade på film och myste med henke sen också, och nu har han åkt.
Sitter här med massa tal framför mig som inte betyder ett skit i mina ögon, för jag fattar ingenting av just det här avsnittet i matte-.- hoppas bara det går bra för mig imorn, så jag får g iallafall ;/

men nu ska jag sova, godnatt b! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0