<33

Det har varit grymt härligt väder här på sistone, och det är otroligt skönt! De senaste dagarna blev det ju chill ute på sjön med pappa o co, mysigt! sen så var jag med linnéa för några dagar sen, kollade på moulin rouge, otroligt bra film, rekomenteras! vi skulle ha varit idag också egenligen men hon skulle till sin farmors grav och va barnvakt osv.
Igår städade jag mitt rum, och det blev mer städat än vad de nånsin har vart känns det som. Jag ska verkligen försöka ha det städat nu ett tag, för jag brukar alltid få det stökigt igen med grejjer överallt och så. Sen när david kom hem så åkte jag till honom och chillade. gött att du är hemma! fast idag är han på liseberg och softar med grabbarna i värmen, skulle vara lite kul att vara där faktiskt. det blir nog med brudarna lite längre fram:)

idag vaknade jag värsta tidigt, typ halv 9 av att david skickade sms att det var fulla bussen i brudar-.- härlig grej att bli väckt av! hahaha. Jag ska snart börja göra mig i ordning och så för att dra till ternström senare. ska leka med den grabben idag, längesän! funnyfunny..

pusspåsommar<3


stan blev!

idag med mor :) hon skulle dit så jag följde med.. och det blev lite shopping för min del också, gött de! var ju tvungen att köpa alla nya grejjer som försvann på kolsnäs.. köpte iallafall ny tshirt, mascara, solglasögon, p-piller, body scrub, ska också köpa nya skor någon dag här i veckan :) sen blir det att spara de mesta av pengarna asså.. känns mindre bra.
när jag kom hem så softade jag ute i solen, pratade lite med grim och så :) beställde mat för ingen orkade laga.. haha!
sen så fick bror sitt xbox så vi spelade det lite, sen så fick vi lov att åka til pappa för att sova där, för mamma ville inte ha oss hemma, haha. så det blir att chilla här ikväll, med morötter och guacamole! <3

Det är måndag idag, alltså början på en ny solig vecka! ska bli otroligt skönt. Vet inte om det händer något speciellt, förutom imorn så är det fest på g,  på tisdag ska jag leka med ternström och nån dag där nära helgen så kommer david hem, då blire att träffa den grabben asså! sen blir det väl mest chill och sen får vi väl hoppas på att mikaela kan komma hit nästa vecka nån gång.
puss på det! ciao


jag ska sammanfatta mig kort..

om helgens bravader i sunne alltså. Jo fryksdalsdansen blev ju på lördagen, då vi stekte dit med tåget och gled in på kolsnäs.. Träffade folk där och softade järnet. sen när kvällen började närma sig och alla blev mer och mer spända på den store björn rosenström så gick jag och lisa och raggade upp nåra killar som stog läängst fram i mitten typ. De perfekta platserna av alla typ. så vi drog på oss våra hundögon och prinsessleenden och fejkade oss dit, och vi fick platserna såklart ! :) och jag fick nått att göra där framme i 20 minuter tills björn skulle komma. känns bra!
efter björn hade spelat tappade jag såklart bort alla... men så träffade jag coffa och dom efter en stund och det var ju bra, ville ju inte springa runt där själver liksom.. så jag chillade inne på baren med dom och vi dansade till tusen i grottan och allt vad vi gjorde. sen så drog vi ut för att dricka mer och sen orkade vi inte gå in igen.. de va de 250 kronorna bortslängda på björn :d men värtde! Sen så träffade vi folk och bara hade rånajs, och jag lyckades såklart tappa bort allt jag hade.. mina skor x2, min syrras linne, min förlovningsring, mitt armband, mina solglasögon, min lisebergscolaburk, allt som går att tappa bort helt enkelt för jag hade inga grejjer med mig när jag kom hem typ.. men det är så det ska va och jag grinar inte för de! sov heller inte ett skit så nu är jag såklart astrött och ska sova :) men det är ju inga fel asså..
puss på fryksdalsdansen och alla ni <33

peppppp till tusen!

sitter hos maja nu :) chillar järnet! och är fett peppad för imorn asså!!! :D:D Ska bli fett ruuligt!
och snart kommer sonny som jag ska träffa en snabbis för den grabben har man inte sett på år och dar! :)
puss på att jag ska till fryksdals imorn och grimmish kanske kommer från sthlm :) nawiie! <3

uhm, fint väder!

Ingen snack om saken! låg ute och solade för en liten stund sen, och gud va hett det är :) 27 grader i skuggan, inte fel! nu är sommaren igång asså, och jag är glader :)

Igår var jag på stan med Linnéa, mysgt värre, sen gick vi till hamnen för att kolla om det va nått drag, men icke att det var! Så vi satte oss vid bryggan och softade järnet! var skitmysigt  förutom när jackie chan och hans japan-kompisar satt och glodde på oss :O då blev det lite oroligt och då drog vi men gissa vilka som följde efter! jo dom såklart. så vi gick in mot stan igen,  softade vid torget och sen skulle upp och kissa. Gick mot kyrkan och in i en buske.. När linnea kom ut ur busken så började det lukta bajs! och så fattade vi inte vart det kom ifrån och så förföljde lukten oss. sen så kläckte Linnéa: "Louise, jag tror jag vet vad det är som luktar.." så kollade jag ner på hennes sko och så var den full i hundbajs! jag låg typ på marken och fick magkramp av skratt asså, och hon typ stog och grät, hahahah! sen kom det schyssta dudes och hjälpte oss :) Det var lungt kvällens höjdpunkt asså ! :D
sen så träffade vi Shanelle och så följde de mig till dennis och så lekte jag med han och tom på kvällah!

hahah imorse på bussen så kom det fram en fullgubbe till mig och sa nånting men jag hörde inte för jag lyssnade på musik så jag bara log och så gick han.. hmm undra va han sa, fan!

och imoron bär det av till fryksdalsdansen! kommer hem på söndag och då ska jag blogga, puss på det och ha det najs!

hamnfestivalen

blir ikväll :) Men först strosar nog jag och linnea runt lite på stan skulle jag tro..
mysigt värre blir det!
sen blir det nog att va lite med dennis, får se!
puss på vädret! <3

det som händer i sthlm, stannar i sthlm ;)

haha ja så äre ;) nej men nu är jag hemma igen, efter min årliga resa till huvudstaden :) Jag och min kära ex-granne Mikaela hade GRYMT roligt, som vi alltid har! vi hann kanske inte riktigt med allt vi hade planerat, men vi hann med en del. ska berätta om allt snart, dag för dag :) fan att vi missade museét, badet, och stan!
Kom dit fredag: Efter 4 ½ timmars bussresa var jag ÄNTLIGEN framme i sthlm centralen. Där utanför pressbyrån satt min underbara flicka och väntade på mig, söt som hon är :) det blev kramkalas för hela högen, och sen så blev det tunnelbanan hem. jag tänker också berätta att jag började allt skitbra, (jag glömd min mobil på pressbyrån, bra start i sthlm!) och sen när vi kom hem så bestämmde vi oss för att softa gärnet den kvällen :) så vi fick pojkbesök, men inte mycket att hänga i granen. Vi kollade ialalfall skräckfilm och sen var uppe hela natten (jagochmikaela). vi blev allmänt pepp på att marcus (som var där) fyllde år dagen därpå så vi tog fram chokladsåsen och kladdade "17" på hans kind :)
Lördagen blev soft.. sen blev vi festsugna så vi drog till Glenn som skulle ha partay.. fast då kom det folk som var bajs så vi drog till kungsängen och träffad micke och dom istället:) det var waay längesän jag såg han kan man säga:) "krökade" lite (hatar verkligen det ordet) och sånt sen gick vi hem till micke för vi skulle sova där. Mikaela var bara ute och gick med hunden hela tiden, och skulle tydligen sova med den.. :P
söndagen var det båtfest i slussen, så dit drog vi och ojojoj va folk man träffade där! fett lyckad kväll, och bra att mikaela fyllde år för det blev gratis tequila! :D kvällen blev mindre och mindre lyckad när vi skulle hem och hade lovat en tid med mikaelas mamma, och sen när vi skulle hem så hade tunnelbanan slutat att gå.. så vi skulle tydligen GÅ hem, i högklackat.. vi hade vart hemma efter 6 timmars promenad... så vi sov hos niklas och dennis :) men då blev det damp, så måndagen blev bara fylld med bråk mellan mikaela och hennes mamma, så jag va näästan nära på att bli hemskickad ;) men jag fick stanna efter ett tag :) men det blev soft-dag för vi ville inte göra mer problem:) men det var mysigt endå och jag hoppas att du fick en bra födelsedag endå gumman!
tisdagen blev det shopping för mig, köpte lite smycken och kläder :) sen softdag det med.
onsdagen  blev det fest igen :) grillfest hos mikaelas kompis micaelas kille, haha! dit kom det folk som man träffade och det var najs! "ska du ha en stor eller liten korv?" hahaha! det blev också träklättring för mikaela, och körsbär för hela kvällen! :D
torsdagen var den tråkigaste dagen av alla.. då låg jag i sängen hela dagen.. förutom när jag var på toa eller åt mat. hade Feber till tusen, ont i halsen, huvet, öronen, överallt! smittade också mikaela då skulle jag tro.. för hon blev också sjuk dagen efter. så
fredagen blev också sjukdag i sängen.. fett tråkigt att jag skulle bli sjuk när jag kom till sthlm..
lördagen var vi tvungna att göra nånting på, sjuka eller inte, så vi drog in till stan och jag köpte nya skor för att må lite bättre! och det gjorde jag :) Sen på kvällen blev det chillkrök hemma för vi var ensamma hemma. Senare på natten drog jag dit Grim med sin polare Lars, som fick göra oss sällskap :) uppe hela natten med film och sånt, sen gick jag och boysen och la oss 5, men mikaela var uppe hela natten typ.. städade och allt vad hon gjorde.. hahahahahha då hände också världens roligaste grej.. Jag låg och sov, då kom mikaela och satte sig brevid mig på sängen och petade lite på mig.. jag bara "mm" och sen så tog jag tydligen hennes redbullvodka och drack av den, bara sådär (JAG SOV, alltså jag dricker redbullvodka i sömnen, är jag grym eller) Sen när jag och grim vaknade så hade mikaela somnat på soffan och lars hade gått till kyrkan.. så vi gick upp, han åkte hem och jag började packa.. för
söndagen var min åka-hem-dag förstår ni.. så jag packade och gjorde mig i ordning och sen var jag klar, och då låg mikaela och sov... och vi tnkte gå på stan innan min buss gick, så vi hade lite brottom. så jag väckte henne och då skulle hon städa och allt vad hon skulle.. så vi han inte gå på stan utan vi gick och köpte mat, sen gick vi till min buss.. där blev det kramkalas igen förhela slanten och så...hehe jag saknar dig redan gumman! men vi ses i början på augusti så :) ska bli fett roligt att du kommer, och det var som vanligt fett roligt att åka till dig! Älskling! <333333

lars winnerbäck!

fick sms av robban förut som frågade om jag ville med på lasse ikväll och jobba där, men icke att jag kunde det eftersom jag är i sthlm, gissa om jag blev lite sur! Det hade ju varit skitroligt juue. bara så ni vet :) pussbabe

fortfarande sjuker..

Idag så vaknade jag upp och mådde liite bättre än igår.. hade inte lika mycket feber heller, va nere i 37.0! :D förbättring!
Igår var det ju waay dåligt asså, låg i sängen i stort sett hela dagen och på kvällen hade jag 38,7 graders feber, och det är jävligt mycket för mig som har 36.4 när jag är frisk. mådde inte bra! :P
Jag fick frukost på sängen av mikaela imorse, hur gulligt som helst gumman! <3
sen har vi kollat på Alvin och gänget idag igen, och sen gick vi och storhandlade mat : Nudlar, mjölk och chips. blir att leva på tills på söndag, wihu :D
..sitter och gör ingenting nu, väntar på mikaela som är i vällingby för tillfället. vi får väl se vad vi hittar på ikväll, har ju lägenheten för oss själva iallafall :D men jag ska nog ta det lite lugnt iallafall, så jag blir frisk tills imorn, eller iallafall tills på söndag, bussresan hem. inte kul att vara sjuk då asså. Kommer till Busstationen i Karlstad typ 20 över 9 på söndagkväll, kom dig och hälsa på mig :D hihi <3
pusspåallasomjagsaknar,

sjuk ;/

hejhej idag är det torsdag och jag har varit sjuk hela jävla dagen.. vaknade upp imorse med en helvetes halsont och huvudvärk.. sen visade det sig att jag hade feber också... plus att jag är bakis på det också...
så jag har luggit i sängen hela dagen och varit allmänt osocial mot mikaela, förlåt för det.
Vi kollade nyss på alvin och gänget, den var faktiskt bra :) puss på dom söta jordekorrarna.
Jag åker hem om typ 3 dagar.. kommer till karlstad halv 10 på söndag kväll. saknar alla hemma <3 puss på er.

grillen vettu!

Hejhej, kom nys från stan.. shoppade smycken och en ny tshirt som va dretagrym!
killavdelningen hellyeah :D
Nu ska vi snart gå till grillen och äta, för jag är sugen på en hamburgare ohyeah,
och ikväll blir det partaya tror vi.. puss på det!
Och på alla jag saknar där hemma ni får ha det bra jag kommer hem snart! puss

födelsedagarjhärvettni!

Det blir inte såmycket bloggat för mig när jag är i sthlm, har liksom inte tid... men jag tänkte kladda ner en liten text iallafall.
Idag så har jag två sötnosar som fyller år.
Den ena är min ven här borta Mikaelababy som fyller 16 år, grattis på dig!
Och den andra är Maja borta på Hammarö utan mig som fyller 17 år, Grattis på dig med :)
Hoppas ni två får en jävligt bra dag, puss på er i massor! <333


@mikaela

Hej hopp! jag ska inte skriva mycket, bara lite strunt sådär... Idag är det.. lördag och jag kom igår.
Igår blev det bara soft filmkväll med mikaela och två grabbar (oegonbindel blev) och chill..
idag drog vi till stan och softade, orkade inte shoppa nånting idag-.- blir till veckan! Träffade en snygg guy där, men när han väl öppnade munnen så all jävla struntprat kom ut så var han inte så charmig längre.. fyfan så tragisk..
sen drog vi hem och gjorde ingenting och jag är typ sjuk, yippiie. Ikväll blire festa järnet iallfall :)
puss på det,. tjo

byebye

nu är jag snart redo att dra, men klockan är bara 9 och morfar kommer halv 11..
så det är en stund kvar, och jag har bara liite att göra.
Möta lisa,
packa det allra sista
stänga väskan (det är svårt för den är överfull)
packa saker som ska med i bussen

heheh mamma blev lite sur igår när jag sa hur många par skor jag hade med mig, 9 par var nerpackade.. fast hon fick mig att ta ur 3 par.. Ni anar inte hur sämst jag är på att välja vad som ska med, så jag måste ha med allt.
Men jag har fått med mig det allra viktigaste som jag behöver, och min stora resväska är full.
men puss på alla och ha det bra, för det ska jag. Skriva blogg ska jag också göra så ni får veta vad jag gör om dagarna:)

dålig planering, louise!

okej det här blev sämst, för jag hade inte planerat ett enda skit. Klockan är 10 i åtta på kvällen och jag har inte börjat packa eller duschat eller något sådant. Jag har nyss gjort nudlar som jag ska trycka i mig (min mat idag+fika) och sen ska jag börja packa! :)  Imorron går bussen 5 i 11 på morgonen, så det blir att gå upp vid 7 kanske :P

idag cyklade jag till stan med linnea, vi fikade och väntade på att dennis skulle vakna.. det gjorde han aldrig så vi skulle möta simon och väcka honom, men då drog vi dit och då va han vaken och simon va redan där.. Simon styrde vattenpipan och dennis styrde dålig film som jag inte fattade ett skit av.. menmen, sen så drog vi in till stan och Linnéa åkte hem och jag träffade maja. vi satte oss på waynes och myste rumporna av oss :) jag älskar dig bruden!
sen så hade jag tänkt mig att stanna i stan och dra på fest senare, men då slog det mig att jag inte hade packat eller nånting än... så det blev att cykla hem! Men mysig dag endå och jag kommer sakna vissa råmycket! men det vet ni om<3

jagharennylampafrånindien!

Idag har jag träffat älsklingslisa! :) <33 det var myspys. Vi gick till ungdomsmottagningen och grejjer, den jävla tanten ( åh jag är sur! ) sa bara att jag skulle vänta på att det skulle sluta.. men det slutar ju aldrig! = O om det inte slutar skulle jag gå tillbaka och göra grav-test, bara ifall.. been there done that, onödiigtt. cptant!
men jag får typ hålla alla tummar jag har på att det försvinner innan sthlm (Y)(N).


Jag har en ny lampa, den är från min granne som har varit i indien.
Den är svart och så är det röda blommor på som lyser rött när man tänder den.
Det blir värsta porrljuset! :D och det gillar vi ju.

förhoppningar

jag har alltid för höga förhoppningar på folk, eller på saker.
jag tror så mycket att de ska hända när man har planerat det så länge, och sen när det väl inte händer så blir man så besviken.. Nu tror säkert många att de vet vad jag snackar om, men då kan jag säga att de gör ni faktiskt inte.. jag kom på det här nu precis, när jag snackade med en person. sen så kom jag på det igen när det hände igen med en annan person. Jag kom fram till att jag alltid ställer krav och bildar förhoppningar och sen bara händer det inte.. Jag måste sluta tro att saker ska hända som jag innerst inne vet att det inte händer. aa det ska jag sluta med!
puss på alla från mig vettni :)

kycklingrullar!

aa men tjenamos! jag sitter och väntar på mat och så tänkte jag köra lite uppriktighetsgrejjer. nån som fattar?
jag ska alltså vara uppriktig med saker och ting, fråga inte varför!

Jag tycker om kycklingrullar! mumms.
Jag hatar att må dåligt, och då vill jag bara mysa med mysiga personer!
Jag måste skriva packningslistor innan jag åker nånstans, även typ till stan ibland, haha!-.-
Jag måste ha koll på allt, typ datum, tider, saker man ska göra..
Jag hatar att inte veta om folk är seriösa eller inte seriösa när de snackar om saker.
Jag kan inte leva utan min mobiltelefon
Jag kan heller inte leva utan att folk typ hör av sig och grejjer.
När jag kommer på saker som jag ska göra så måste jag göra de på en gång, tex som den här knepiga lista, varför gör jag den egenltingen tro?

Idag har jag iallafall nyss ätit en kycklingrulle(inte hela för jag mår illa) och så är jag typ sjuk, mår verry dåligt som sagt. Jag har faktiskt börjat skriva packningslista till sthlm, dit jag åker om 4 dagar :) jag har också planerat lite fryksdals, norge, och när mikaela kommer. Jag har suttit och funderat på om en person verkligen är seriös eller inte. Jag har pratat med min älsklingslisa också :) jag saknar henne! puss på alla jag saknar faktikst :( Där har vi allt!

sthlm is the shiet!

Jayajayyayj! typ.
stockholm blir den 11 :) har bokat resan och allt nu! ska bli veryyyy roligt faktiskt,
för jag saknar min bubbuish mikaela så myckiishh! Och alla andra där borta auch!

sen kommer mikaela till mig i augusti också! :) <3333

Arvikafestivalen 08

Jadu vad ska man säga om helgen.. fett rolig! Jag kan ju börja från början kanske.. vi kom dit, letade oss en plats på campingen och satte upp tälten. vi hade tre tält. jag och johanna delade på ett, ludde och kim delade på ett och så hade vi ett med alla grejjer i. Vi hade då skapat oss vårat eget lilla camp. CAMP SKOGHALL! grymmast på funkiscampingen iallafall. sen så skulle jag och johanna kolla runt lite, leta efter lilla campingen men vi gick ända till arvika centrum istället? fråga mig inte hur vi kom dit! för det var inte min ide att vi skulle åt det hållet inte ;) sen så hände inte så mucet mer den dagen eftersom det inte var några spelningar eller själva festivalen hade inte öppnat. så vi körde på softkväll den dagen!
Torsdagen blev mer rolig, då spelade både håkan och the kooks, och jag jobbade 4 timmar på eftermiddagen. då kom också simon och hälsade påw! Kvällen blev att vi hängde vid stora campingen och träffade folk och så :) Den kvällen åkte också kim hem, eftersom han jobbade så jävla mycket och hade ingen festivaltid..
Fredagen var jag ledig hela dagen :) Skönt som fan att få göra lite vad som helst. det blev såklart sola (blev varje dag för fyfan vilket väder, var nästan jobbigt i solen asså, så vart var det!) och sen så blev det spelningar på kvällen. Då spelade de bästa banden! Hardcore superstar och the hellakopters! The hellakopters var ju galet, fyfan va roligt det var! Speciellt när jag och johanna bara ramlade ner på marken på varann och alla killar runt om bara sträckte fram händerna för att hjälpa. haha! Efter det, på kvällen så drog johanna och isabelle hem, för de typ orkade inte va kvar. då fick jag genast tråkigt(eftersom ludde jobbade...) så jag tävlade i gutarr hero mot killen som hade hand om skiten. gissa vem som vann ? JAG! fyan va bra jag kände mig :) fast han var ju sämst så det kanske inte var så konstigt. sen träffade jag nåra killar som bodde på samma camping, men de började jobba på kvällen och slutade as-sent, eller tidigt påmorronen. så de kunde jag inte va med.. så jag gick till ludde och väntade.. för jag orkade inte gå ända til stora campingen där alla som jag kände var, eftersom det är ganska långt dit. När ludde hade slutat så blev det att byta om och sen gå till lilla campingen där vi träffade typ malin och nåra till.
Lördagen blev också rätt soft. ludde började jobba tidigt så jag typ solade och duschade och gjorde mig i ordning. jag missade såklart också frukosten så jag fick gå och köpa. sen så bara strosade jag runt och shoppade lite :) sen så slutade ludde och jag började jobba så jag gick till tältet och bytte skitf med evelina. sen när vi hade jobbat en stund i tältet så började det regna lite... då flyttade jag in bordet och grejjer och sen så bara rasade det ner regn från himlen. Så alla som var typ utanför vårat tält bara sprang in, så tältet blev helt fullt med folk. och robban passade på och körde på med sin sexinformation om könsdelar för njutning.. vi fick bara vänta på att det skulle ge sig, och det gjorde det efter ett tag. då träffade vi nåra shyssta typer som tyckte om våran soffa i tältet.  jag satt och snacka med dom, och sen när ludde kom och hälsade på så fick han gå och köpa mat till mig, och det gjorde han :) jag hade inte ätit på hela dagen typ så jag var dö hungrig. sen så hjälpte det där killarna oss med kondomerna och sånt. ena killen(kommer inte ihåg vad allaheter ju!) hade egna kondomer som han fått från jägermeister för han va typ sponsrad. jag fick 4 sådanna:) de va svarta och smakade tuttifrutti, asgoda! haha. sen var jag tvungen att vänta på att de andra skulle komma tillbaka till tältet, eftersom det bara var jag och robban kvar där då som jobbade, och då kunde inte jag gå. Så vi vntade och då kom det en crazy kille som jag kallar fiskepär :D så jävla sjuk i huvet va han, och så jävla härlig! lätt skönaste personen på arvika! Han drog väldigt många engla-skänt som var aselaka, så jag slog han lite för det. sen så började han typ dansa med mig, och sen drog upp mig på hans axel och gick iväg mot hans tält på stora. de gjorde typ ont så jag bara "aaj det gör ont ju!" och han bara "ja det kan göra ont i början men det blir skönare sen!" hahahha så jävla sjuk. När jag hade slutat så gick jag och ludde för att kolla på looptroop och sen death cab for cutie! skitbra va de sistnämna för de innan va inge bra ;) vi bestämmde oss också för att dra hem på natten, för vi ville inte tälta en natt till i regn bara för att åka hem på morgonen.. så vi packade ihop grejjerna och efter death cab så åkte vi hemmåt. jag somnade typ i bilen 5 gånger, för jag hade inte suttit still så mycket på länge kände jag. Och när jag kom hem så var inte min säng bäddad med lakan eller nått så jag la mig i mammas säng. när hon kom hem hade hon ingenstans att sova så hon la sig brevid mig,haha!

Ja, det var min arvikahelg, plus mycket annat! det blir nästa år, med mer kompisar och inget funkband! aldrig att jag åker dit och jobbar igen. Man blir ju inte liite sugen om man sitter med folk som har det skitkul och dricker och grejjer, så sitter man där helt nykter och tråkig-.-  MEN puss på arvika det var fett kul endå!

kul för er som fick läsa sånt långt blogg-inlägg.. men ni väljer själva! <33 om ni läser så kan ni ju faktiskt kommentera ;)

ARVIKAFESTIVALEN

Okej jag måste blogga innan jag åker.. för det kommer bli tomt i bloggen i några dagar, men jag tror ni överlever faktiskt.
jag håller på att packa för fullt, och sen ska jag sova tidigt ikväll. Är snart klar med packningen, har bara typ det sista kvar, och det som jag packar ner imorn på morgonen.. ska bli fett rolig iallafall och jag längtarrr!
Imorn åker vi nån gång kanske runt 9-10, och jag är ledig hela dagen imorn :)
Så det blir till att sätta upp tälet, packa upp och sen kolla läget överallt. soft!
Jobbar sedan hela torsdagen, fredag 12-15, ledig hela fredag kväll :D, jobbar hela lördag och halva söndag! där har ni schemat också ja!
Och den som sms:ar eller ringer (när jag inte jobbar helst) får kondomer när jag kommer hem! Me <3 sms

nu måste jag duscha och sånt, men ha det bra hemma här! puss på er.


RSS 2.0