fortfarande sjuk

jag tänkte bara skriva av mig lite, eftersom jag har så himlans tråkigt hemma sjuker! och imorn är det orienteringsdag och jag är hemma och sover hela dagen :) hur gött är inte det då! men sen ska jag också gå och ta halsprov tyckte mamma, för hon tror att jag har streptokocker eller nått.. så jag vill ha pencillin så fort som möjligt så jag blir frisk till nästa vecka!


Igår så såg jag på tellietubbies, och jag undrade en grej. Vilka är det som är innuti de där dräkterna och springer runt och töntar sig?  Är det barn eller vuxna tro? det skulle vara lite roligt att veta det, muahah!

nu ska jag ringa pappsen, sen sova eller kolla på film tror jag! piss på sjukan, hejs! <3

skräckfilmer

apropå skräckfilmen jag såg förut så tänkte jag på en sak när jag gick ut med soporna... vi har ett sporum där man slänger sopor, och det när nästan ett eget litet hus brevid. Och varje gång jag ska öppna dörren till det rummet så tänker jag alltid samma tanke. Jag tänker mig att det är en äcklig psykiskt störd person som ska vara inlåst där, och att den sa hoppa på mig när jag öppnar dörren. Så jag är alltid lite skrajjis när jag ska öppna den. Undra varför jag tänker så ? har säkert sett för många skräckfilmer :D tiihii tönt jag!

kolsnäs!

Justdet, nu passar det bra att berätta om kolsnäs i lördags kom jag på!
Det började med att jag tog tåget upp till sunne med henke, sonny, björk, rickard och jocke, och de skulle såklart äta pizza! måste säga att det var en überskräll! Sen så gick vi mot kolsnäs, och vi fick gå vid järnvägen för att hitta vägen. sen så fick vi sitta utanför och vänta på att det skulle öppna efter två timmar, men det orkade vi inte så vi fick in till sunne torget igen för att möta elin, lisa, isabella och ida, men sen dissade dom oss så vi satt där och sen kom dom igen, och då började vi smida våra spritsmugglingsplaner. (exellent!*fingrar som mrburns* linnea vet och vi är experter!) sen så fick vi blåsa och gå in och då såklart gick vi ut på udden och gömde oss i skogen och började supandet! Sen så tog vi fans-kort med lasse stefans bussen! sen blev det dans och sånt på båda dansgolvena, och hade jävligt roligt. sen ringde simon tusen gånger, och var allmänt onödig.. men men!
sen var det dax att äta för mig och henke, haha roligast ever han som stog och sålde! "45 tusen" och sen drog han kortet, man bara 8-O. sen "kompisrabatt!" 2 kr-.-. "snabbare än mcdonalds!"  fyfan va roligt det va! sen skulle vi hem och jag somnade i bilen typ hundra gånger när jag hade sjungit så mycket i bilen.. sen sov jag hos älsk :)
lite förkortad version, men gött roligt vare! <33

grattis på anton som fyllde i lördags också! <3


sjuk

Jag som inte har varit sjuk på länge, har blivit sjuk! Typiskt att jag ska bli det precis nu i slutet av skolan och allt roligt händer, åh! trött jag blir.

Idag vaknade jag iallafall upp och kände att jag inte orkade gå till skolan, med 35.5 graders feber, eller vad det heter när det är lägre än vad det ska va. men jag gick endå för jag hade viktigt matteprov och andra viktiga lektioner. men den stategin sket sig när jag hade vart där 3 lektioner, för då orkade jag inge mer så jag drog hem. Missade endå alla viktiga lektioner, och provet får jag göra imoron, suck! hata sjuka!

men jag har 4 übergoa kattungar i sängen med mig nu :D <3

kolsnäs!

hejhoppgummisnopp, imorn är det kolsnäs som gäller för det ska bli roligt liksom!

och nu är jag med min pojkvänn liksom och jag har nyss gjort värsta dretsnygga kollaget med massa ursnygga bilder! läggerut kort på det senare :)
ikväll blir det bara lungt med älsk, och kanske en glasstrut?:D pusspådet!

stan!

Hejhallåhej bloggen!
Idag blev det skoshopping för min del, hittade två par :) sen en plånka på det också.
 jag planerar också lite stockholmsresa nu ! både min dit och mikaelas hit :) Hon funderade på att komma hit nångång innan jag slutar skolan, för hon slutar redan den 5:e. lyckost! mihiiiii va saknad! <33

DET VAR LIKSOM DET IDAG VA, HA DET BRA VA!

grattis farsgubben!

Är lite småsleten idag, blev lite fest igår med johanna älsk!
Jag har bara suttit i soffan och kollat på gossip girl hela morgonen, chill värre!

och idag fyller pappa typ gammalt, så grattis på dig :) jga ska snart hem till mamma och göra en liten tårta medans pappa och bror är och spelar biljard. sen kommer farmor och grejjer och så ska vi proppa tårta.

och jag måste bara säga till min pojkvänn att jag tycker om dig, men det vet du redan. Förlåt<33

det snurrar i huvet.

okej, det är lite tjat om balen just för tillfället, men det är det som finns i huvet nu! måste fixa allt jag ska ha på mig och sånt, och klänningen är på g för mormor tvättade den förut, så snart ska hon sy! :D Kul att se hur det blir i slutet. sen så har jag köpt skorna jag ska ha, och så håller jag på med ett najsigt bälte i slöjden jag kanske ska ha om det blir bra.

Igår pratade jag med mikaela också, och vi har en plan :)
Det blir stockholm för mig i juli nån gång, kanske 3-13 :D längtar som fan efter dig gumman! <3333


men nu ska jag plugga lite svenska jag, hejs b<3
(undrar fortfarande om det är nån som vill designa min blogg lite? (A))

hejhallåbloggen!

Jag har funderat, och jag tänkte ta och göra om min blogg lite så den blir najs. Nån som kan hjälpa mig? för jag fattar inte hur man gör. tihii.

förövrigt så sitter jag i skolan nu och har typ hemkunskap. Fast jag och ida sitter i datasalen för vi hade fett tråkigt.
Vaknade kvart i 8 och började 8. snacka om försovning. men vi har reflektionshalvdag idag också, så vi slutar halv 12, och då ska jag in til stan och köpa skor till balen och handskar. eller ska jag ha handskar till balen? HELP!

shiiet

Började dagen med nationella i matte, och jag fattade ingenting? :S inte bra louise! men äh, orkar inte lägga ner mig. fast jag antar att det kommer bli ännu värre med nationella i tyskan....där kan vi snacka shiiett!
förövrigt idag så har det vart jobbigt. va jävligt trött och hungrig! hann inte äta frulle imorse, för jag försov mig-.-
sen så sprang vi terrenglöpning sista lektionen, förbättrade mig! bra de :)
sen gick jag hem och softade.. satte ute och pluggade i solen, riktigt härligt! fast sen fick jag stressattack när klockan var 5 över 6, för jag hade ju träning kvart över! kom jag på. hihi bra coachen! men jag hoppade på cykeln och trampa iväg till hammarlunden.
sen bara softish kväll!
imorn ska jag va med älsklingsmaja! <3 ska bli najsbajs!

nu måste jag sleepa, så jag inte försover mig igen, hejs b! <
3

asså oj förlåt!

Men shiiiett jag har typ glömt bort min blogg :O så jag får väl ta och blogga lite kanske, för det har hänt mycket!
tex, VALBORG! wohoo liksom. det var jävligt najs faktiskt. Det blev grillning med tjejerna först, och sen så gjorde vi värsta festen av det istället, och det fick la duga! vi gjorde allt möjligt, söp, dansade, spelade fotboll, pussades(!) och sprang till bussen och drog till stan. där blev det bk och sen efterfest! som hette duga, eller lagom. vetttefan för jag va lite smått (småttja) dragen, men vi körde sanning och konka iallafal, längesän eller vad, sånt man gjorde när man va liten liksom =D
sen gick jag och henke hem till han och sov där:) myspysig valborg!
Vaknade upp på första maj, och fick frulle på sängen! mysigt värre liksom, sen så åkte vi hem till mig och grejjade på min cykel, och nu är den cykelvänlig!
så imorron så ska jag cykla in till stan, duktiga mig! :D


Förövrigt så är det bara 6 veckor kvar till sommarlov!!!!!!!! göttans mos!
pussb!<3

RSS 2.0